Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Мрежата се смее! Златка пусна прост интернет пост (снимка)

Шоу

Мрежата се смее! Златка пусна прост интернет пост (снимка)

Снимка:

Плеймейтката реши да се похвали, но май само се изложи, коментират в мрежата

Златка Райкова отново реши да се захване с това, в което не я бива, и демонстрира плачевен опит за остроумие и творчество в стихоплетството.

Дали за да дразни народа, дали за да разлае кучетата, или просто у дома ѝ липсва внимание и го търси навън, не е ясно, но бившата руса плеймейтка и настояща футболна половинка явно е объркана от връхлетелите я хормони на бъдещото майчинство, пише lifeonline.bg.

Новата ѝ изява в социалните мрежи успя да разсмее потребителите и дори за малко да измести акцента от носа на Преслава към римите на Златка.

Постът ѝ беше наречен „прост“ от много нейни последователи първо заради самохвалния си тон и после заради нелепия опит за сътворяване на рима:

„Пари от тиви риалити, превърнати в метри квадрати, нейде из софийските вип покрайнини, с изглед към двете близки планини.“

Така Златното момиче на нощна София се изявява под снимка, на която заедно с осеменителя си Благо Джийзъса седят на полянка и четат книга пред истерично оранжева кооперация.

Оказва се, че пазарджишката гордост е стигнала до с. Иваняне, където е свила гнездо с бившия футболист и държи да натрие носа на останалите си колежки, изтипосвани през годините на страниците на мъжката библия „Плейбой“.

Селцето се прочу като средище на богаташи със скъпи и луксозни имоти и жилищни комплекси в стил „нео мутренски барок“, намира се в район Банкя и е на 12 км от столицата.

Трелите на Райкова обаче стават още по-закачливи след увода: „Тук златните ми коси, ще лежат на едни мъжки татуирани гърди. Блага вест си нося с мен в апартамента ми, който вече е пременен. Басейн и камина с комина има в моята градина. Тревички, брезички, борчета, пчелички сутрин виждам вместо онези в центъра сгъчканите всички. Днес сме двамина, утре трима, квадратни метри има, затова може и да станем четирима. Било далече казваш ми, но ето че броиш до три и хоп, в София си вече ти. Тук района е популярен с въздух чист и прохладен. От Бояна хвалиш ми се, че си, но къв богаташ си тогава ти, щом смога на покрива ти седи…“, каканиже блондито, което вече не е с коси цвят злато, а по-близо до краските на оксидиран мед.

Постът ѝ беше споделен моментално от много потребители, които с нескрита неприязън се подиграват на напъните на Райкова.

Коментари в мрежатаКоментари в мрежата

 

 
 
 
View this post on Instagram

Пари от тиви риалити, превърнати в метри квадрати, нейде из софийските вип покрайни, с изглед към двете близки планини, докато вие от жълтите медии лапате мухи. Тук златните ми коси, ще лежат на едни мъжки татуирани гърди. Блага вест си нося с мен в апартамента ми, който вече е пременен. Басейн и камина с комина има в моята градина. Тревички, брезички, борчета, пчелички сутрин виждам вместо онези в центъра сгъчканите всички. Днес сме двамина, утре трима, квадратни метри има, затова може и да станем четирима. Било далече казваш ми, но ето че броиш до три и хоп, в София си вече ти.
Тук района е популярен с въздух чист и прохладен. От Бояна хвалиш ми се, че си, но къв богаташ си тогава ти, щом смога на покрива ти седи. @skabrin_ @modernoedasechete #haciendaresidence #Модерноедасечете @blagogeorgiev_official

A post shared by zlatkaraykova (@zlatka_raykova) onJun 23, 2019 at 1:56am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

NEW NEW NEW www.blessbyzr.com @skabrin_ @momchil_spasov @ceco.andreev @georgi_malev @hair_extension_ladies_point

A post shared by zlatkaraykova (@zlatka_raykova) onJun 19, 2019 at 8:06am PDT  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема