Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. На голям екран: Марго Роби ще изиграе куклата Барби

Шоу

На голям екран: Марго Роби ще изиграе куклата Барби

На голям екран: Марго Роби ще изиграе куклата Барби - Tribune.bg
Снимка:

Куклата Барби излиза на пазара през 1959 г. и се превръща в хит

Холивудската звезда Марго Роби потвърди в интервю за „Вог“, че ще изиграе куклата Барби във филма на Грета Геруиг. По-рано стана ясно, че Геруиг ще бъде съавтор на сценария заедно с Ноа Баумбах, а сега бе потвърдено, че тя ще бъде и режисьор на филма.

 „Хората обикновено чуват Барби и си мислят - „Знам какъв ще бъде този филм“, а след това чуват, че Грета Геруиг ще пише сценария и ще го режисира, и си казват - „О, добре, може би не знам...“, споделя Марго Роби.

31-годишната актриса се зарече да даде на публиката „нещо съвсем различно“ от това, което биха очаквали от известната кукла, разкривайки, че тя и нейната LuckyChap Entertainment Company обичат да правят неща „малко вляво от центъра“.

Съпродуцентът на Марго Джоузи Макнамара вярва, че аплодираното дуо ще помогне да се променят очакванията на зрителите за проекта.

„Мислите си, че знаете какъв ще е филмът с Марго като Барби, но Грета и Ноа го подхванаха и нямаме търпение да влезем в нещата“, признава Макнамара.

Историята на лентата се фокусира върху изгонването на Барби от Страната на Барби, тъй като не е оправдала очакванията на жителите ѝ.

Барби е създадена от Рут Хендлър, след като е била вдъхновена от гледането на дъщеря си Барбара да играе с хартиени кукли, сякаш са възрастни. Хендлър, с помощта на съпруга си Елиът - съосновател на компанията за играчки Mattel, разработи и пусна Барби през 1959 г. и тя моментално се превърна в хит, който завладява и до днес.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети