Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. НА СНИМКА - Мелания и Путин си разменят топли погледи

Шоу

НА СНИМКА - Мелания и Путин си разменят топли погледи

НА СНИМКА - Мелания и Путин си разменят топли погледи - Tribune.bg
Снимка:

Руският президент се обяснява за кадъра

Една снимка след срещата на върна на Г-20 взриви интернет. На нея се вижда как първата дама на САЩ Мелания Тръмп разменя поглед с руския президент Владимир Путин и му се усмихва. Така Мелания открадна вниманието за себе си. Хората не се вълнуваха, че съпругът ѝ е отменил срещата си с Путин, а че тя си е говорила с него.

В социалните мрежи коментарите варират от това, че Мелания и Путин говорят на един език ( руски ) до това, че тя се е омъжила за грешния президент.

Снимката предизвика фурор не само в социалните мрежи, а и на пресконференцията след срещата на върха репортерите дори попитаха Путин за нея. Оказа се обаче, че снимката е стара.

„Не знам за каква снимка става въпрос, не съм седял до Мелания Тръмп“, отсече руският президент и обясни, че на срещата от едната му страна е бил президентът на Южна Корея, а от другата страна – първата дама на Китай. Говорителят на Путин се намеси и обясни, че снимката е от Хамбург. През юли 2017 г. срещата на страните от Г-20 бе именно там.

Много чуждестранни медии обаче съобщиха, че Доналд Тръмп може и да е отменил срещата си с Владимир Путин и да не се ръкувал с него, но съпругата му общува с руския президент.

Оказа се, че все пак Доналд Тръмп и Владимир Путин са разговаряли, макар и на крак. Путин е изложил своята версия за случилото се в Керченския проток, но двамата имат различно мнение по въпроса.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати