Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. На живо – пакистански министър с котешка муцуна

Шоу

На живо – пакистански министър с котешка муцуна

Снимка:

Пресконференцията се превърна във фурор

Министър в пакистанска провинция с муцуна на котка – необичайната гледка бе излъчена на живо във Фейсбук. Така една регулярна пресконференция се превърна в истински фурор.

Пресконференцията на министъра на информацията Шаукат Юсуфзай от провинция Хайбер-Пахтунхва бе излъчвана на живо във Фейсбук. Така, докато министърът и останалите чиновници говореха за важни теми, се появяваха котешки ушички и мустаци върху лицата им.

Оказва се, че причината за това е специален филтър, който позволява да се избират различен вид „маски“ за промяна на изображението. Докато пресконференцията е предавана онлайн в реално време, т.нар. „котешки филтър“ е бил включен.

Макар и неприятен, този гаф е привлякъл вниманието на потребителите, които не пропуснаха да се позабавляват и да направят шеговити коментари.

Видеото бързо започна да се споделя в мрежата, но бе изтрито от партията на министъра. От там излязоха и с официална позицията, като обясниха, че става въпрос за „човешка грешка“. И обещаха, че са взети мерки случката да не се повтори.

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема