Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Не е случаен изборът на спътник в живота

Шоу

Не е случаен изборът на спътник в живота

Снимка:

Когато се прави хороскопът, Слънцето се свързва с ролята на мъжа, а Луната с отговорността на жената

Навярно всеки в своя живот се сблъсква с парадоксалната ситуация - хора сключващи брак по взаимна любов и съгласие, след някое време след сватбата започват да спорят и да се ругаят. Любовното чувство по-малко угасва. Семейните проблеми са обособени от хороскопа, който се построява към момента на раждане на семейството. Това може да бъде официална регистрация или решението на двамата да живеят заедно.

Много смятат, че семействата се създават случайно, но те са отзвук на висша кармична закономерност. Дълго преди официалната регистрация става срещата на бъдещите съпрузи, която не е случайна, а предопределена. Когато дойде срокът, установен от звездният часов механизъм по индивидуалния прогресивен хороскоп на всеки мъж във възраст от 16 до 65 години, идва часът на сближение с неговата бъдеща спътница в живота. Тънката настройка на кармичният компас го води към избраната от небесата половинка. Създава се мощна енергетика за създаване на семейството.

В живота винаги има избор – това е аксиома на езотеричното учение. Но не е случаен изборът за спътник в живота. Изборът се оформя безсъзнателно, интуитивно, вътрешно, дълбоко интимно. Ако се осъзнаят тези прости езотерични истини, може доста да се облекчи съвместният живот, но хората гледат на този проблем примитивно.

Ще поживеят някоя и друга година заедно и ако не се получи - развод. В тънкия свят такива експерименти оставят кармични връзки, които не се забравят. Истината за семейното изпитание се заключава в това, че нито един човек няма право да се откаже от него. Когато се прави хороскопът, Слънцето се свързва с ролята на мъжа, а Луната с отговорността на жената.

Слънце и Луна представляват основата на семейната къща и отговарят за първичните потребности. Венера и Марс символично представляват дълбоката програма на подсъзнателно ниво, взаимното разбирателство и сплотеност при съвместна работа.

Откъс от книгата „Астрология на съдбата”

Автор: Ивелина Пенчева – астролог  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема