Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Неповторимият Георги Христов в пиано бар Синатра

Шоу

Неповторимият Георги Христов в пиано бар Синатра

Неповторимият Георги Христов в пиано бар Синатра - Tribune.bg
Снимка:

Тази събота легендата ще пее в любимото столично заведение

УНИКАЛЕН и НЕПОВТОРИМ! Това е ГЕОРГИ ХРИСТОВ! Тази събота всички любители на хубавата музика ще могат да се насладят на изпълненията на легендарния певец в пиано бар Синатра в столицата.

В репертоара му са включени разнообразни изпълнения, като се минава през балади, диско, латино, рок и фолклор от различни краища на България.

Георги Христов е безспорно една от легендите на българската сцена, уникална звезда със собствен стил и класа, професионализъм, изисканост и престиж. Носител е на най-престижните музикални награди в България и жъне редица успехи на международната сцена.

Песните му са любими на поколения българи, а талантът сам пише музиката и текста на повечето си парчета. Музика за него са писали доказани творци като Тончо Русев, Борис Чакъров, Димитър Гетов, Мария Нейкова, Морис Аладжем, Вили Казасян, Иван Пеев, Найден Андреев, Мария Ганева и други.

Пиано бар Синатра е познат на всички любители на приглушената светлина, уютната атмосфера и изпълненията на живо. Всяка седмица тук гостуват някои от най–големите имена от българската музикална сцена, сред които освен Георги Христов са и Любо Киров, Миро, Графа, и много др.

Заведението е любимо на почитателите на качествената музика лайф и забавленията.

Мястото е предпочитано и от голяма част от светския елит.

Пиано бар Синатра в София се намира на бул Арсеналски 5.

За билети и резервации посетете сайта на събитието във Фейсбук.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети