Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Нигерийски плейбой чака бебета от шест хубавици

Шоу

Нигерийски плейбой чака бебета от шест хубавици

Нигерийски плейбой чака бебета от шест хубавици - Tribune.bg
Снимка:

Мнозина мъже по света вероятно ще завидят на нигерийския плейбой, нарекъл се сам не случайно Pretty Mike или Хубавецът Майк. Той е известен в Нигерия като Краля на сензациите и обича да скандализира с поведението си, където и да отиде.

Тази седмица атрактивният инфлуенсър попадна в международните новини и учуди света, като се появи на сватба с шест красиви бременни жени - твърдейки, че е бащата на бебета, които очакват те.

Собственикът на нощен клуб в Лагос с истинско име Майк Езе-Нвалие Нвогу, известен с псевдонима Pretty Mike, събра очите на всички гости и предизвика истински фурор с необикновения си антураж на сватбата на актьора и негов приятел Уилямс Учембо.

Човек не може да остане безразличен към визията на Хубавия Майк и неговите дами. Той сияе в крещящо розов екстравагантен костюм, а неговите бременни жени са го обградили в еднакви сребристи облекла.

По време на сватбата Майк целуна всичките шест привлекателни бъдещи мами и потърка коремите им.

Той публикува снимка в своя профил Instagram с коментар:

„PM и майките на неговите 6 бебета …. Филмов трик, ние просто живеем най-добрия си живот #ABetterTime #HappyHome #Familyiseverything #babybum“.

Хубавецът Майк определено обича светлината на прожекторите и е известен със скандалните си прояви. 33-годишният мъж има доста опит и през 2017 година е бил арестуван за паради из нигерийската столица с момичета на кучешки каишки.

В последната си публикация в Instagram завършилият компютърно инженерство мъж е споделил видеоклип в леглото с четири привидно голи жени.

Видеото показва Pretty Mike и четирите красавици, сгушени в леглото, докато той се събужда, протяга ръка около тях и се усмихва, преди кадърът да покаже пет чифта боси крака, които излизат изпод чистите бели чаршафи.

Освен да привлича вниманието с шокиращо поведение, той обича да споделя своите диви възгледи за секса, като редовно раздава съвети на своите 305 000 последователи. 

Нигерийският плейбой, който управлява клуб Lagos Nightpot Club Uno, често парадира и с богатството си, като демонстрира ексцентричния си стил с дрехи и аксесоари на Gucci, Versace и Dolce и Gabbana на стойност хиляди долари и управлява флота от суперавтомобили.                                                                           


Етикети бебета, баща

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети