Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Ноеми Летиция 13 години след скандала с бунга вечеринките на Берлускони: „Почувствах се като изнасилена психически“

Шоу

Ноеми Летиция 13 години след скандала с бунга вечеринките на Берлускони: „Почувствах се като изнасилена психически“

Ноеми Летиция 13 години след скандала с бунга вечеринките на Берлускони: Почувствах се като изнасилена психически - Tribune.bg

Именно на нейния 18-и рожден ден през април 2009 година милиардерът беше сниман да вдига наздравица, след което тръгнаха разкрития за партита с непълнолетни момичета

13 години след скандала около бунга вечеринките в именията на бившия премиер Силвио Берлускони една от главните героини в тях и завоевания на тогавашния премиер, а именно Ноеми Летиция, се завръща в публичното пространство, като сочи с пръст „елегантните вечери“ на Вила Чертоза и разкрива нови любопитни подробности около отношенията й с Берлускони.

Ноеми днес е на 31 години и има три деца, била е омъжена за произлизащия от богато семейство неаполитанец Виторио Романо. Сега е разведена. Именно тя беше момичето, на чийто 18-и рожден ден през април 2009 година милиардерът беше сниман да вдига наздравица заедно с родителите й в ресторант в Казория, близо до Неапол. След снимките от вечерята, които обиколиха световните медии, тръгнаха и разкритията за партитата с непълнолетни момичета в къщите на бившия премиер.

„На това парти разбрах, че нещата не вървят добре“, но „разбирате, че това е Берлускони: той е могъщ, той познава света, срещу кого си мислиш, че вървиш?“, разказва Ноеми.

Тя признава, че се е почувствала „като изнасилена психически и мислела да сложи край на живота си“.

В ексклузивно интервю за предаването „Репорт“ на италианския обществен тв канал РАИ 3, излъчено на 31 януари, Ноеми разказа как точно са се развили събитията около скандалния рожден ден до Неапол, на който отишъл Берлускони. „Това беше празник, който ми остави петно, едно петно, което не ми принадлежи, но с което трябваше да съжителствам с години и което повлия на живота ми по много негативен начин“, разказа 31-годишната жена. „В действителност случилото се ми изглеждаше странно. Но тъй като участвах в различни ревюта и разни събития, си помислих, че вероятно съм станала част от някакъв механизъм и че е нормално...По време на тези събития циркулираха албуми с мои рекламни снимки, така че си помислих, че чрез ситуации около тях съм влязла в тази сфера“, обяснява Ноеми.

По думите й тя е била подложена на медиен тормоз и е била като „изнасилена психически заради думите, че е проститутка“.

Последствията за нея са твърде драматични – тя става анорексичка, затваря се вкъщи, защото на всеки ъгъл на улицата е наричана проститутка.

След като се обръща към психолози Ноеми успява да преодолее тежката ситуация.

„Мислела съм много пъти да сложа край на живота си“, призна Ноеми в предаването „Репорт“. Когато след въпросния рожден ден избухна скандалът около личния живот на Берлускони, момичето получавало непрекъснато телефонни обаждания „в които ми казваха - „Кажи това“, „Кажи онова“. Затова тя говорела онова, което й нареждали. Според Ноеми Берлускони се обаждал и на баща й.

Ноеми опроверга и още нещо. Навремето тя разкри, че нарича Берлускони „папи“. Сега признава, че е била принудена да го направи.

„Никога не съм наричал Берлускони „папи“. Аз наричам баща си „татко“. Казаха ми да кажа това нещо и аз го направих. В действителност не го наричах така...Бяха изречени много неща, ние се придържахме към онова, което ни казваха да говорим и правим. Истината обаче е съвсем друго нещо“, категорична е Ноеми.

На въпрос какво чувства към днешна дата към Силвио Берлускони, тя споделя:

„Ненавист към него? Не, чувствам нежност. Има хора в живота, които не гледат никого в лицето и той вероятно е един от тях.“ И все пак, още през 2015 година Ноеми искаше Берлускони да кръсти едно от децата й в Аркоре.

„Всъщност тогава отношенията между тях изглеждаха отлични“, разказва пред „La Repubblica“ днес бившият съпруг на Ноеми, Виторио Романо. „Думите й също ме изумиха. Не разбирам смисъла, тя винаги го е защитавала. Какво да кажа, сигурно си е имала основателни причини. Тъй като е добра майка, само се надявам двете ни деца да не са изложени на допълнителна публичност“, изрази надежда той.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати