Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Ограбиха Том Круз на снимките на „Мисията невъзможна 7“

Шоу

Ограбиха Том Круз на снимките на „Мисията невъзможна 7“

Ограбиха Том Круз на снимките на Мисията невъзможна 7 - Tribune.bg
Снимка:

Акторът е заснел най-опасна сцена в новата лента

Неизвестни ограбиха американския актьор Том Круз по време на снимките на седмата част от поредицата „Мисията невъзможна 7“ в Бирмингам. Това съобщават британските медии.

От паркинга в близост до хотела е откраднат автомобил на стойност около 100 000 паунда. Именно в него са били личните вещи на Круз. Стойността им според актьора е „няколко хиляди паунда“.

Часове след изчезването автомобилът е открит, но вещите на холивудската знаменитост липсвали.

По-рано стана ясно, че Том Круз прави най-опасната каскада досега в снимките на "Мисията невъзможна 7".

Актьорът сам правеше и каскадите в предишните 6 серии от сагата. Този път е заснет как кара мотоциклет по стръмен терен, спускащ се от гигантска скала в Норвегия, след което се хвърля във въздуха, преди да се отвори парашут.

„Това е най-опасното нещо, което някога съм се опитвал да направя, ние работим върху това от години“, казва Том Круз и допълва „Исках да го направя от малък.“

В новото продължение суперагентът Итън Хънт стартира нова невъзможна мисия, която обещава поредица от спиращи дъха сцени.

„Мисията невъзможна 7“ трябва да излезе през май 2022 г. с едногодишно забавяне поради пандемията, която прекъсна снимките в Италия, Норвегия и Великобритания.

„Мисията невъзможна“ е филмова поредица от шест части, заснети от 1996 до 2018 г., базирани на едноименния телевизионен сериал. Сюжетът се основава на приключенията на агента Итън Хънт, изигран от Круз във всички филми.


Етикети филм, Том Круз
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети