Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Отново кралска сватба – принцеса Юджини се омъжи (СНИМКИ+ВИДЕО)

Шоу

Отново кралска сватба – принцеса Юджини се омъжи (СНИМКИ+ВИДЕО)

Церемонията се състоя в параклиса "Сейнт Джордж" в Уиндзорския дворец

Само в рамките на няколко месеца в кралското семейство бе вдигната втора сватба. Внучката на Кралица Елизабет Втора – принцеса Юджини се врече във вечна вярност на своя дългогодишен приятел бизнесмена Джак Бруксбанк.

Сватбата отново се състоя в параклиса "Сейнт Джордж" в Уиндзорския дворец – мястото, където се венчаха през май месец Меган и Хари.

Принцеса Юджини бе придружена до олтара от своя баща - херцога на Йорк принц Андрю.

А сватбената рокля на принцесата крие и доста символи. Юджини избра модел с деколте, което обхваща раменете и се спуска по гърба, преливайки в шлейфа. Това е било специално изискване на принцесата, претърпяла операция от сколиоза на 12-годишна възраст и посветила се да помага на други болни от болестта.

Шотландският рицарски орден, ирландската детелина и бръшляна са сред символите вплетени в самата рокля, а всеки от тях има важно значение за семейството на булката.

Юджини покани за своя кума сестра си, а младоженецът за кум– брат си. Важна роля, разбира се, имаха и принц Джордж, и принцеса Шарлот – те бяха шафери на младото семейство.

На сватбата, чийто гости наброяваха над 900 души, присъстваха и доста известни личности – Роби Уилямс, Деми Мур, Лив Тейлър, Джеймс Блънт и много други.

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема