Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Първата дама на САЩ стана стюардеса на 1-ви април

Шоу

Първата дама на САЩ стана стюардеса на 1-ви април

Първата дама на САЩ стана стюардеса на 1-ви април - Tribune.bg
Снимка:

Джил Байдън раздаде сладолед „под прикритие“

Първата дама на САЩ Джил Байдън се пошегува с репортери и служители, които летяха по време на пътуване с нея в четвъртък. Тя се маскира като стюардеса и раздаде сладоледени блокчета „под прикритие“ за първи април.

Персоналът, тайните служби и пресата бяха почерпени с десерт от жена с къса черна коса, черна маска за лице и табелка с надпис „Жасмин“. Случката се е разиграла, докато първата дама е пътувала към дома си Вашингтон, след като посети Калифорния. Пет минути по-късно „Жасмин“ се появи отново пред пресата и махна перуката.

„Първоаприлска шегичка!", провикна се Байдън пред журналистите.

Сладоледената случка не е първият път, когато находчивата Байдън подвежда съпътстващите я пътници на борда на самолета си. Веднъж тя се натъпка в отделението за багаж над седалките на „Air Force Two", когато съпругът ѝ Джо Байдън беше вицепрезидент, крещейки „Буу!" на първия човек, отворил шкафчето.

Доклад за вчерашната случка признава, че журналистите са били „напълно заблудени", но се „утешават от факта, че нито един от служителите на FLOTUS не е разпознал г-жа Байдън под „дегизировката".

Блокчетата ванилов сладолед с твърдо шоколадово покритие „бяха вкусни", добавят от пресата.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети