Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Пенсионер съди Гуинет Полтроу за 3,1 милиона долара

Шоу

Пенсионер съди Гуинет Полтроу за 3,1 милиона долара

Снимка:

Твърди, че алктрисата го блъснала по време на ски

72-годишният пенсионер е завел съдебно дело срещу Гуинет Полтроу. Искът е на стойност 3,1 милиона долара. Тери Сандерсън твърди, че актрисата го е блъсна на ски писта и той си е счупил ребрата. Полтроу обаче отрича обвиненията.

По думите на мъжа на 26 февруари 2016 година в курорта Диър вали чул истеричен писък, след което бил блъснат в гръб. Човекът си спомня, че полетял напред и паднал на земята, преди да загуби съзнание. Свидетел на случката потвърдил, че именно Полтроу е блъснала мъжа. Той е още по-краен в своите показания, като твърди, че 46-годишната актриса го оставила контузен в планината и не потърсила помощ за него.

Възрастният мъж твърди, че му е отнело 3 години да стигне до съд заради физическите си проблеми след инцидента и заради проблеми с адвокатите. Освен това не съдел актрисата, защото е богата, а защото тя не му помогнала и дори не му се извинила след инцидента.

Чрез своя говорител носителката на Оскар отхвърли обвиненията, като ги нарече неоснователни. Подкрепят я ски инструктор, който е карал ски с Полтроу по време на инцидента, семейството ѝ и нейни приятели. Според тях става въпрос за изфабрикуван инцидент.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още