Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Над 1 млн. души се подписаха за отстраняване на бившата на Джони Деп от Аквамен 2

Шоу

Над 1 млн. души се подписаха за отстраняване на бившата на Джони Деп от Аквамен 2

Над 1 млн. души се подписаха за отстраняване на бившата на Джони Деп от Аквамен 2 - Tribune.bg
Снимка:

Петицията е в отговор на отстраняването на Джони Деп от ролята на Гриндевалд

Петиция за отстраняване на бившата на Джони Деп от Аквамен 2, подеха негови фенове. Подписката в Change.org вече е подписана от над 1 млн. души. 

Амбър Хърд беше обявена за домашен насилник от Джони Деп. В делото си за 50 милиона долара актьорът описва много случаи на домашно насилие, което е претърпял от ръката на бившата си съпруга Амбър Хърд, включително инцидент, при който тя го е ударила два пъти в лицето и друг, когато е срязала пръста му с бутилка водка, вследствие на което  Деп е претърпял хирургическа интервенция.

Той ще носи белега от нараняването до края на живота си, пишат авторите на петицията. Въпреки че персоналът и съседите в сградата, в която тя живееше, заявяват, че не са виждали следи по лицето ѝ в часовете и дните, след като тя твърди, че Джони Деп я е ударил, тя се явява в съда шест дни по-късно с натъртвания по лицето. Снимки на Хърд от следващия ден показват цялото ѝ лице без грим и нито едно натъртване.

Амбър Хърд е арестувана през 2009 г. за насилие срещу бившата ѝ интимна партньорка - фотографката Тася Ван Рий. След развода на Хърд с Джони Деп, тя систематично се стреми да съсипе актьорката му кариера, обвинявайки го, че той е бил насилникът в семейството. Тъй като Амбър Хърд е известен и доказан домашен насилник, Warner Brothers и DC Entertainment трябва да я отстранят от своя филмов проект Aquaman 2, заявяват инициаторите.

Джони Деп вече загуби роля заради обвиненията на своята бивша жена - тази на Гриндевалд във „Фантастични животни“.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети