Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Петя Дикова: Ще стана майка и не мога да съм по-щастлива

Шоу

Петя Дикова: Ще стана майка и не мога да съм по-щастлива

Снимка:

Плътно до нея е бъдещият татко - Илиян Любомиров

Петя Дикова слезе от екрана и вече се подготвя за появата на първородния си син. Младата майка сподели, че не може да бъде по-щастлива от това.

„На прага съм да стана майка и не мога да бъда по-щастлива. Както казва моят приятел: деца се гледат с любов, а не с материални придобивки", това сподели лично Петя Дикова по време на пресконференция на Движението за национална кауза (ДНК).

Дикова бе едно от популярните лица, които подкрепиха новата кампания "Направи го сега", чиято цел е да мотивира младите хора да станат родители, без да отлагат момента, пише ПИК.

„Питаха ме дали не съм луда, че да раждам с оглед на това, че ще загубя работата си, стола си, трона си... След 20 години в телевизията, през които се срещнах с много световни звезди, обиколих света, след толкова вълнение и рейтинги, аз просто се включих... Но и аз имам своите въпросителни дали ще се справя, дали ме е страх, но с ръка на сърцето мога да кажа: детето, което очаквам, е най-доброто нещо, което ми се е случвало“, споделя бъдещата майка.

На събитието, плътно до нея бе бъдещият татко Илиян Любомиров. Преди официалната част журналистката си поговори с Емануела Толева - бившата волейболистка, която преди 10 месеца дари с наследник продуцента Андрей Арнаудов. Толева явно даде ценни съвети за бебето на бъдещата майка.

Основател на ДНК е именно Андрей, а датата, на която бяха представени новите цели на движение, е особено емоционална в личен план за него.

На 19 март преди години той загуба баща си. Най-големият хоров диригент Васил Арнаудов почина на 19 март 1991 г. „Нашата кауза ще промени усещането ми за този ден. През 2019г. ще работим в три основни насоки - ще мотивираме младите хора да станат родители, без да отлагат момента, да им помогнем да вземат информирано решение за това какви рискове крие закъснялото родителство и ще постави на дневен ред нови практики за взаимодействие между бизнеса и младите българи у нас и по света“, разкри Андрей.

Освен Пипи Дикова, още няколко популярни лица подкрепиха ДНК - Део, Ромина Андонова-Тасевска, Орлин Павлов, Ани Пападопулу. Освен тях към движението се приобщиха като членове на т.нар Обществен съвет родолюбиви и успешни българи, които ще бъдат моторът на неправителствената организация: Димо Спасов - финансист и бивш банкер, Калоян Георгиев - предприемач и собственик на фармацевтична компания, волейболната легенда Владо Николов, бизнесмените и предприемачи Радослав Янков, Пенко Пенков, Владимир Давчев и Димитър Цоцорков, Милен Врабевски - лекар и филантроп, и разбира се - Андрей Арнаудов и Иван Христов.  

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема