Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Полицията в САЩ издаде заповед за арест на Мерилин Менсън

Шоу

Полицията в САЩ издаде заповед за арест на Мерилин Менсън

Полицията в САЩ издаде заповед за арест на Мерилин Менсън - Tribune.bg
Снимка:

Рок изпълнителят е обвинен в нападение

Полицията в американския щат Ню Хемпшир издаде заповед за арест на рок изпълнителя Мерилин Менсън във връзка с обвинения в нападение, съобщи BBC.

52-годишният Менсън е с две обвинения за „нарушение от вид клас A“, включително за нападение на видеооператор по време на концерт в Гилфорд през 2019 г. В изявление от полицията се казва, че певецът и неговите агенти „са запознати със заповедта от известно време, но той не е направил никакви усилия да се върне, за да отговори на обвиненията ".

В изявлението на полицейското управление в Гилфорд се казва, че всяко обвинение носи възможна присъда за лишаване от свобода за по-малко от година и глоба до 2 000 долара. Уточнява се, че предполагаемите нападения „нямат сексуален характер". Менсън, чието истинско име е Брайън Хю Уорнър, досега не е коментирал публично въпроса.

По-рано този месец стана ясно, че бившата помощничка на Менсън Ашли Уолтърс се е обърнала към съда, твърдейки, че певецът е извършил сексуално насилие, както и че я е карал да работи по 48 часа. Менсън отрече „всякакви обвинения в нападение".

През февруари звукозаписният лейбъл Loma Vista Recordings се раздели с него след твърденията на актрисата Евън Рейчъл Ууд, че е била „ужасно малтретирана" от изпълнителя. По този повод рок изпълнителят посочи, че твърденията на бившата му приятелка са „ужасно изкривяване на реалността".


Топ новини

виж още
Актуална тема