Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Полицията в САЩ издаде заповед за арест на Мерилин Менсън

Шоу

Полицията в САЩ издаде заповед за арест на Мерилин Менсън

Снимка:

Рок изпълнителят е обвинен в нападение

Полицията в американския щат Ню Хемпшир издаде заповед за арест на рок изпълнителя Мерилин Менсън във връзка с обвинения в нападение, съобщи BBC.

52-годишният Менсън е с две обвинения за „нарушение от вид клас A“, включително за нападение на видеооператор по време на концерт в Гилфорд през 2019 г. В изявление от полицията се казва, че певецът и неговите агенти „са запознати със заповедта от известно време, но той не е направил никакви усилия да се върне, за да отговори на обвиненията ".

В изявлението на полицейското управление в Гилфорд се казва, че всяко обвинение носи възможна присъда за лишаване от свобода за по-малко от година и глоба до 2 000 долара. Уточнява се, че предполагаемите нападения „нямат сексуален характер". Менсън, чието истинско име е Брайън Хю Уорнър, досега не е коментирал публично въпроса.

По-рано този месец стана ясно, че бившата помощничка на Менсън Ашли Уолтърс се е обърнала към съда, твърдейки, че певецът е извършил сексуално насилие, както и че я е карал да работи по 48 часа. Менсън отрече „всякакви обвинения в нападение".

През февруари звукозаписният лейбъл Loma Vista Recordings се раздели с него след твърденията на актрисата Евън Рейчъл Ууд, че е била „ужасно малтретирана" от изпълнителя. По този повод рок изпълнителят посочи, че твърденията на бившата му приятелка са „ужасно изкривяване на реалността".  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още