Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Пред Опра: Принц Хари се страхувал, че съдбата на Даяна ще сполети Меган

Шоу

Пред Опра: Принц Хари се страхувал, че съдбата на Даяна ще сполети Меган

Публикуван е предварителен преглед на интервюто

Принц Хари намеква пред Опра Уинфри, че е напуснал Обединеното кралство, тъй като се е страхувал, че Меган ще последва съдбата на майка му, става ясно от драматичен предварителен преглед на тяхното интервю, пуснат от CBS в ранните часове на тази сутрин. Принцът, който се установи със семейството си в Лос Анжелис, разкрива, че неговата "най-голямата грижа е историята да не се повтаря".

Опра вече сподели, че двойката е разкрила "някои доста шокиращи неща" - някои от които изглеждаха "почти неизлечими". Тя е категорична, че в разговора ѝ с Хари и Меган "няма тема, която да е забранена".

Принцът изказва задоволството си, че е много облекчен и щастлив да бъде заедно със съпругата си на това интервю, след като не е могъл да си представи как трябва да е било за Меган да премине през този процес сама и преди всички онези години на адаптация към живота на кралска особа. Той уточнява, че и за двамата е било невероятно трудно, но "поне бяхме заедно", а Меган потвърждава думите му с - "Да".

Затова и известната водеща се чувства задължена да уточни дали те са мълчали ли просто са били мълчаливи.

"Най-голямата ми грижа беше историята да се повтаря", изтъква в отговор Хари.

Първоначално интервюто с Меган и Хари е планирано да продължи 90 минути, но CBS са го удължили до два часа. Кралската двойката междувременно загуби статута си и очевидно не е успяла да информира монарха за плановете си.

Американската телевизионна мрежа CBS набързо излезе с изявление в понеделник за това, че продуцент, работещ за г-жа Уинфри, погрешно е предупредил ITV за плановете, съобщи Mail on Sunday.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема