Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Преди да навърши 60 години, Никилъс Кейдж иска да се пенсионира

Шоу

Преди да навърши 60 години, Никилъс Кейдж иска да се пенсионира

Преди да навърши 60 години, Никилъс Кейдж иска да се пенсионира - Tribune.bg
Снимка:

Дни преди да стане на 60 години, актьорът Никълъс Кейдж изненада почитателите си с признание, че мисли за пенсиониране.

“Имам чувството, че вече казах всичко, което можех, в киното, след като прекарах 45 г. в него и участвах в над 100 филма”, обяви носителят на “Оскар”. Той все още не е взел окончателно решение кога точно да се оттегли от Холивуд, но идеята да го стори скоро, се превръщала в основна в главата му. Смята, че може да направи най-много още 3-4 филма, преди да се отдаде на по-спокоен живот. Мечтата му е да създаде нещо запомнящо се, с което да си вземе довиждане с киното.

Кейдж обаче успокои почитателите си, че ранното му пенсиониране от Холивуд не означава абсолютен край на неговата филмова кариера.

“Може би е време да се насоча към завладяващото стрийминг изживяване и телевизионните сериали. Не знам. Трябва да потърся следващата стъпка, защото все още не съм я намерил”, обясни актьорът.

Замисля се за спасение от “месомелачката” на Холивуд, разсъждавайки върху живота на своя баща Август Копола. Макар да е университетски преподавател, той също в един момент става част от филмовата индустрия подобно на брат си - режисьора Франсис Форд Копола, и на сестра си - актрисата Талия Шайър. Август Копола умира внезапно на 75-годишна възраст от сърдечен удар.

Разсъждавайки върху земния път на своя баща, Никълъс Кейдж изведнъж осъзнава, че може би му остават около 15 години живот. И след като се запитва за какво точно иска да ги използва, си дава сметка, че мечтата му е да ги прекара спокойно със семейството си.

Актьорът има 15-месечна дъщеря от петата си съпруга Рико Шибата. При раждането ѝ той споделя, че през последните години са му липсвали люлеенето и пеенето на приспивни песни, тъй като предишните му две деца вече са големи. Първият му син Уестън е на 33 години, а вторият - Кал-Ел, на 18. Уестън Кейдж Копола уверено върви по стъпките на баща си, и то не само в киноиндустрията, но и в живота. Вече е женен три пъти и има четири деца.

Макар на няколко пъти през годините Никълъс Кейдж да е декларирал публично, че винаги е поставял семейството на първо място, а не работата си, шумните му разводи го показват в съвсем различна светлина. Майката на първия му син – актрисата Кристина Фултън, заведе иск срещу него за 13 млн. долара, защото не изпълнява обещание при раздялата им да осигури къща, в която тя да отглежда тяхното дете. След продължила две години съдебна сага двете страни постигат тайно споразумение.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Как ще гласувате на предстоящите избори на 9 юни?
Покажи резултати Скрий резултати