Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Пригответе се да влезете отново в „Матрицата“

Шоу

Пригответе се да влезете отново в „Матрицата“

Снимка:

Нео и Тринити се завръщат в нов филм от поредицата

Готови ли сте отново да влезете в „Матрицата“? Защото тя се завръща. Новината съобщи лично президентът на Warner Bros. Тоби Емерих.

Така точно 20 години по-късно (първият филм „Матрицата“ излезе през 1999) Нео отново ще се завърне. И той няма да е сам. Тринити отново ще го подкрепя. За момента само това е известно около 4 филм от поредицата. Киану Рийвс и Кери-Ан Мос ще участват в него. Не е ясна съдбата на друг култов герой – Морфей. Спекулира се, че ролята ще бъде дадена на някой по-млад актьор. Така Лорънс Фишбърн може и да не е част от оригиналния състав.

Сценарист, режисьор и продуцент на четвъртия филм обаче отново ще е Лана Уашовски. Е, преди 20 години тя бе Лоурънс Уашовски и създаде света на „Матрицата“ заедно с брат си Андрю, който сега е Лили Уашовски.

„Много от идеите, които Лили и аз проучихме преди 20 години за нашата реалност, са още по-актуални сега“, споделя Лана.

„Не бихме могли да бъдем по-развълнувани от повторното влизане в „Матрицата“ с Лана. Тя е истински визионер и ние сме въодушевени, че ще напише, режисира и продуцира тази нова глава във вселената на „Матрицата“, коментира Емерих.        

Помощници на Лана ще са Александър Хемън и Дейвид Мичъл.

Предвиждат се снимките да стартират през 2020 г. Така че феновете ще трябва да почакат преди отново да вземат червеното хапче.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още