Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Принц Хари и Меган Маркъл са обявени от списание Time за едни от 100-те най-влиятелни личности в света

Шоу

Принц Хари и Меган Маркъл са обявени от списание Time за едни от 100-те най-влиятелни личности в света

Принц Хари и Меган Маркъл са обявени от списание Time за едни от 100-те най-влиятелни личности в света - Tribune.bg
Снимка:

Това предизвика критики в социалните мрежи, че всъщност херцозите на Съсекс имат „нулево влияние“

Time разкри списъка си със 100-те най-влиятелни хора на 2021 година, а принц Хари и Меган Маркъл красят корицата на печатния брой на списанието.

Списъкът е разделен на шест категории: икони, пионери, титани, художници, лидери, новатори. Херцогът и херцогинята на Съсекс оглавиха списъка в категорията „Икони“.

Корицата дойде точно на рождения ден на херцога на Съсекс, който вчера, 15 септември, стана на 37 години. Текстът за тях е написан от Хосе Андрес - известен готвач на звездите, който в последните години се прочу с благотворителните си кухни по целия свят.

В статията той говори за стремежа, който мотивира и двамата да се откажат от задълженията си на висши членове на кралското семейство и да поемат по свой собствен път.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Pari Dukovic (@paridukovic)

Разказът започва с припомняне на екстремна случка в живота на принц Хари от преди години, когато все още е военен. Докато дава интервю, се чува взрив.

„С едно бързо движение той се изправя, откъсва микрофона си и хуква към мястото на инцидента“, пише Андрес и сравнява тази ситуация със спешната нужда от действие, която е подтикнала херцога и херцогинята да напуснат кралския двор.

„Същото чувство за неотложност подтиква и Меган, която отдавна е активен хуманитарен и мощен защитник на жените и момичетата по целия свят“, продължава Андрес.

„Щеше да бъде много по-безопасно да се наслаждават на доброто си богатство и да си мълчат“, смята готвачът, който очевидно им се възхищава на смелостта.

Но, според него, не това е основното, с което трябва да определяме Хари и Меган. Защото те са превърнали своята отдаденост в действие чрез фондацията Archwell и „дават глас на безгласните“ чрез своите телевизионни продукции. Те поемат рискове, за да подпомагат общностите.

„В свят, в който всички имат мнение за хора, които не познават, херцогът и херцогинята изпитват състрадание към хора, които не познават. Те не просто изказват мнение - те се борят“, отбелязва Андрес.

Особен интерес предизвикаха не само думите му, но и новите снимки на Хари и Меган, заснети специално за Time в дома им за милиони в Монтесито.

На една от тях Меган носи бял гащеризон с копчета, украсен със златен часовник, докато Хари стои зад нея в черен джъмпер.

 

Реакциите в социалните мрежи също не закъсняха, като част от потребителите им се възхищават, но не липсват и критики, че всъщност Хари и Меган имат „нулево влияние“.

„Хари и Меган! Те са толкова мощни“, възкликва техен фен.

Друг потребител на Twitter ги описва като „истински сили за добро“.

„Абсолютно заслужено признание! Невероятната работа на Хари и Меган, индивидуално и като екип, е изумителна “, пише трети човек.

„Смешно, ако не беше толкова нелепо. Хари и Меган нямат никакво влияние извън Америка. Моля, направете проучване следващия път“, написаха критиците на Меган и Хари в Twitter.

 


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Меган, Хари
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети