Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Принц Уилям е обявен за най-секси плешив мъж на света, Путин е едва на 12 място

Шоу

Принц Уилям е обявен за най-секси плешив мъж на света, Путин е едва на 12 място

Снимка:

Британските медии публикуваха изследване на клиника по козметична хирургия, според което принц Уилям е най-сексапилният плешив мъж на света. Реакции в социалните мрежи обаче показват, че има много хора, които не са съгласни с тези твърдения.

Въпреки това, проучването е доказателство, че Уилям печели тази класация в конкуренция с едни от най-красивите и успешни знаменитости в света.

Принцът е описан като „секси“ в 17,6 милиона публикации в блогове и уебсайтове и е победил звезди като Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм.

В проучването мъжете бяха класирани според това колко пъти името им се появява в блогове, доклади и различни уебсайтове, след като ги потърсите в Google.

Непосредствено след Уилям се нареждат Майк Тайсън, Джейсън Стейтъм, Питбул и Майкъл Джордан. Списъкът включва още Дуейн Джонсън, Брус Уилис, Вин Дизел и дори руският президент Владимир Путин, който не завърши в топ 10 само с няколко точки. Актьорът Патрик Стюарт и Путин заемат съответно 11 и 12 място.

„В света на шоубизнеса има няколко плешиви мъже“, казаха от клиниката, провела изследването, което вероятно е причината да го направят.

10-те най-секси плешиви мъже според изследването:

 

1. Принц Уилям

 

2. Майк Тайсън

 

3. Джейсън Стейтъм

 

4. Питбул

 

5. Майкъл Джордан

 

6. Флойд Мейуедър

 

7. Джон Траволта

 

8. Брус Уилис

 

9. Дуейн Джонсън

 

10. Вин Дизел  


Топ новини

виж още

Актуална тема