Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Рълев от "Игри на волята" призна, че вече не е с Деница

Шоу

Рълев от "Игри на волята" призна, че вече не е с Деница

Рълев от Игри на волята призна, че вече не е с Деница - Tribune.bg
Снимка:

Въпреки че призна, че след края на риалитито "Игри на волята" е имал кратка връзка с друга участничка в шоуто - Денислава, победителят Иван Рълев сподели, че на този етап не е обвързан.

"Дени е страхотен човек, но не сме един за друг. И двамата сме амбициозни и в бъдеще това ще е проблем. Запазили сме обаче приятелски отношения", сподели Рълев в предаването "На кафе".

Въпреки че във финалния епизод на "Игрите" бившата му приятелка Юлия го изненада с появата си, а самият той обяви, че съжалява за раздялата им и се надява двамата да се съберат, по всичко личи, че това не се е случило. Още повече, че Рълев категорично обяви, че на този етап не търси връзка, тъй като се е съсредоточил изцяло в работата си като зъботехник.

"В момента съм сам и нямам нужда от партньор. Изключително съм фокусиран в професията си, работя до късни вечери. Искам да имам здраво семейство в даден момент, но съм в началото на бизнеса ми, и ако сега не дам 100 процента, няма кога", обясни Рълев, който получи чек от 100 000 лева за победата си в екстремното състезание.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети победител
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети