Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Разберете какво ще ви донесе декември с помощта на картината

Шоу

Разберете какво ще ви донесе декември с помощта на картината

Разберете какво ще ви донесе декември с помощта на картината - Tribune.bg
Снимка:

Погледнете отблизо шестте предложени изображения и прочетете описанието на онова, което намери отклик в душата ви. Съсредоточете се и извикайте на помощ интуицията си.

1.            През декември ще се появят много нови цели, но ще трябва да бъде избрана само една. Внимавайте да не правите грешка, в противен случай вашите усилия и време ще отидат напразно. Не се страхувайте да изберете пътя, който изглежда труден, защото най-трудните изпитания завършват с отлична награда. Новите идеи също не трябва да се пренебрегват, защото те ще помогнат да намерите пътят, който ще ви изведе до благополучието и щастието. Възможно е в края на месеца вече да сте постигнали всичко, за което сте мечтали, ако не губите време за съмнения.

2.            Коледните чудеса се случват, ако престанете да се съмнявате в себе си и не отлагате нещата за по-късно. Разчитайте на себе си и не напускайте пътя, по който сте тръгнали, ако искате да постигнете повече в живота. Не пропускайте възможността да се срещнете с нови хора и не се отказвайте от интересни предложения. Може би тази Нова година ще можете да я посрещнете на ново място, където отдавна сте мечтали да бъдете.

3.            В живота, понякога има странни неща, които са необясними. Въпреки това, ако внимателно наблюдавате събитията около вас, можете да видите знаци, сочещи пътя към успеха. Не се страхувайте да тръгнете по този път, тъй като той ще бъде осветен от желанието да постигнете целта си и вярата в собствените сили. Старайте се да не пропуснете шанса да станете по-добри и да промените съдбата си.

4.            През декември можете да разберете какво искате да постигнете в живота. Дори ако правите грешки, продължете в посоката, в която сърцето ви сочи. Пътят, който предприемате, ще ви помогне да разберете на какво сте способни и какво трябва да направите, за да накарате мечтите си да се сбъднат. Спрете да робувате на разни стереотипи и общувайте с тези, които могат да ви помогнат да минете напред.

5.            Понякога чакането е най-досадната задача, но е необходимо, за да се постигне успех. Не пренебрегвайте подробностите: по-късно те ще покажат цялата картина и вие ще разберете какво трябва да направите. Избягвайте да бързате, дори когато сте закъснели. Бъдете бдителни и не позволявайте на никого да ви обърка, за да не тръгнете в грешната посока.

6.            Взаимната помощ и подкрепа не са празни думи и ако помагате на тези, които се нуждаят от вас, можете да постигнете повече и да промените живота си към по-добро. Протегнете ръка за помощ не само на близките ви хора, но и на непознати, а след това и Вселената ще бъде благосклонна към вас. Изпитанията, които съдбата ви изпраща, не са непреодолими, което означава, че награда може да ви очаква зад ъгъла. Ще я получите, ако сърцето ви е изпълнено с любов.

 

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
Одобрявате ли острия тон на Румен Радев към представителите на ПП/ДБ във връзка със скандалния запис и втория мандат?
Покажи резултати Скрий резултати