Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Разкрита е поредна измама на Мегз! Пишман шивачката с лъжлива жалба срещу Елза Парини (ВИДЕО)

Шоу

Разкрита е поредна измама на Мегз! Пишман шивачката с лъжлива жалба срещу Елза Парини (ВИДЕО)

Разкрита е поредна измама на Мегз! Пишман шивачката с лъжлива жалба срещу Елза Парини (ВИДЕО) - Tribune.bg
Снимка:

Чудото от Раковски се притеснявало за сигурността си, защото „кралицата“ я преследвала на светски събития

Елза Парини е била призована за обяснения от служителите на столичното Седмо РПУ през април миналата година, след като разследваната за подбудителство към застрахователна измама Миглена Каканашева-Мегз е подала срещу нея жалба за тормоз, научи репортер на LifeOnline.bg.

За случая разказа самата Парини в светското предаване на ПИК TV - „Жълтите новини“. Както е известно, в последните седмици шивачката попадна под ударите на закона заради обявения срещу нея за откраднат джип „Мерцедес“. Криминалисти се натъкнаха на смущаващи факти, сочещи, че е налице застрахователна измама.

„Десетки пъти сме вадили доказателства и сме призовавали да се обърне внимание на Мегз, че много лъже. Може би този случай е една от малкото схеми на Царицата на измамата, които изплуваха на повърхността. Лично аз съм потърпевша от нейните машинации. Тя си позволи да пусне жалба в Седмо РПУ в София срещу мен с лъжливи показания. Твърди, че я преследвам, че кибича пред жилището ѝ, пред магазина ѝ, че я следвам на събития...“, разказа най-известният мъж в женски дрехи за атаките на Каканашева.

„Как мога да я преследва и за какво? В жалбата си тя е писала, че съм кибичила пред жилището ѝ. Та тя живее в хотел, в който живеех и аз. И между другото лъжеше наляво и надясно за баснословен наем, който плаща. Аз знам колко са наемите в тази сграда, живях там година. Да не говорим, че там е и един от най-големите и посещавани фитнес центрове, всеки може да си кибичи пред сградата, колкото си иска. Ежедневно там се извървява цяла София. И тях ли ще обвини в тормоз?! Причаквала съм я пред магазина ѝ и тя се чувствала застрашена? Що за глупости, даже не знам къде е бакалийката ѝ за евтин трикотаж. Но това с преследването на събития, вече ми дойде в повече… аз съм светски журналист и работата ми е да присъствам на светски събития, а тя като е толкова страхлива да си ходи в Раковски“, обясни Елза Парини.

„Полицаите се смееха и не можеха да повярват. Извикаха ме да дам обяснения, защото са длъжни да проверят сигнала. Дава лъжливи показания срещу мен, губи времето на полицията със своите простотии... Разпитаха я мои познати защо го е направила. А тя отговорила: „Не ми пука, че плюе мен, но да не плюе дрехите ми, че това ми е бизнесът“, заяви главната редакторка на Lifeonline в месечната коментарна рубрика „Да начешем езиците“ пред Елиана Василева.

Елза разпознава в случилото се през април миналата година опит на Каканашева да вдигне отново шум около себе си, знаейки медийните възможности на Парини, тогава планът ѝ не проработи.

Ето че сега Миглена получи най-голямата реклама, влизайки в прайм тайма на новините с криминалните си и незаконни деяния. 

За това как масаж на Пукет приключи с щастлив край за Елза, кой развали двугодишната любов на Ася Капчикова, как композиторът Волфганг Амадеус Моцарт участва в годежа на Джулиана Гани във Виена, по какъв начин Алекс и Даниел Петканови осребриха раждането на сина си - гледайте в „Жълтите новини“:

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети