Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Разочаровани фенове искат последният сезон на „Игра на тронове“ да бъде заснет отново

Шоу

Разочаровани фенове искат последният сезон на „Игра на тронове“ да бъде заснет отново

Снимка:

Над 280 хил. подписаха петиция за нов вариант на края на сериала

Последният 8 сезон на „Игра на тронове“ бе очакван с нетърпение и макар да бележи рекордна гледаемост, много фенове са разочаровани. След всяка серия се появяват редица мемета, с които се осмива развитието на сериала.

Кулминацията се оказа предпоследната серия. Масово феновете са недоволни от това, което се случи в нея. Някои споделят, че се чувстват предадени, а повечето се шегуват както със самото действие, така и с диалозите на героите.

На редица колажи феновете споделят, че даден герой се е развивал от 1 до 7 сезон и през 8 сезон всичко това отива на вятъра.

 
 
 
View this post on Instagram

Accurate?????

A post shared by Game of Thrones (@gameofthronespost) onMay 13, 2019 at 8:21am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

That's foreshadowing for you guys!????

A post shared by Game of Thrones (@gameofthronespost) onMay 14, 2019 at 2:33am PDT

Така се стига и до създаването на петиция, с която феновете искат последният сезон да бъде заснет наново и да има „смислен завършек“.

„Дейвид Бениоф и Д. Б. Уайс доказаха, че са абсолютно некомпетентни сценаристи, ако нямат оригинален материал (т.е. книги), на които да се опрат”, пише в петицията, която вече е подписана от над 280 хил. души. А броят на недоволните, които се присъединяват към нея, расте главоломно.

ПетицияПетиция

От HBO не са коментирали официално това искане. Международни издания обаче са категорични, вероятността телевизията да се съобрази с искането на феновете е 0%.

Все пак някои критици успокояват - Дейвид Бениоф и Д. Б. Уайс ще са заети с „Междузвездни войни“ и ще имат ограничено участие в предисторията, която се снима вече. Официално започнаха снимките на новия сериал, който за момента носи името „Кървава луна“. Действието в него се развива 5 хил. години преди това в „Игра на тронове“.

Други припомнят, че авторът на книгите „Песен за огън и лед“ Джордж Р. Р. Мартин всъщност все още не довършил историята. Така че феновете могат и да получат очаквания от тях край на хартиен вариант.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема