Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Ричард Брансън получи звезда на Алеята на славата

Шоу

Ричард Брансън получи звезда на Алеята на славата

Ричард Брансън получи звезда на Алеята на славата - Tribune.bg
Снимка:

Предприемачът си припомни времето на секс, наркотици и рокендрол

Британският милиардер и предприемач Ричард Брансън стана поредната знаменитост със собствена звезда на Алеята на славата в Холивуд. Сред присъстващите на церемонията бяха съпругата му и музикални величия.

Предприемачът милиардер Ричард Брансън си припомни времето на секс, наркотици и рокендрол, добавяйки звезда на Холивудската алея на славата към отличията си, предаде Ройтерс.

Брансън, чиято компания планира изпращането на туристи в космоса, се пошегува, че стремежът към звездите е хубаво нещо, но също така е чудесно да имаш звезда и тук, на земята. 68-годишният бунтар е силата зад начинанията на "Върджин груп" в авиокомпании, музикални магазини и космически пътувания.

Ричард Брансън откри звездата си с помощта на певците Ланс Бас и Бен Харпър, двама от множеството музиканти на "Върджин рекърдс". "Да се управлява звукозаписна компания може да е голяма забава и, да, това включваше секс, наркотици и рокендрол", каза Брансън.

Брансън основава компанията „Върджин Рекърдс” през 1972 година. Той избира името като признание за липсата му на опит в бизнеса. „Върджин Рекърдс” се развива, привличайки някои от най-големите имена в музикалния бранш като "Спайс гърлс", "Секс пистълс" и Рой Орбисън, преди да бъде продадена през 1992 г., за да се финансира авиокомпанията „Върджин Атлантик“.

По време на церемонията Брансън разказа, че особено много се зарадвал да привлече "Ролинг стоунс" към "Върджин рекърдс" през 1992 г.

"Казаха ми, че онази нощ сме направили парти, което никой от нас не може да си спомни" сподели милиардерът.

Автор: Андреа ДрагановаПоследвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети