Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Русия с първо „трезво село“ в историята си

Шоу

Русия с първо „трезво село“ в историята си

Снимка:

В село Уляновка, Забайкалския край на Руската Федерация, официално продажбата на алкохол беше забранена. Това гласи съобщение на уебсайта на местните власти. Това прави село Уляновка първото в новата история на Русия "трезво село", пише БГНЕС.

Според инициаторката Валентина Сапунова, председател на "Трезво Забайкалие", идеята е на местните власти и на жителите.

След решението на местния парламент да не се продава алкохол, на входа на селището бе поставен транспарант „Трезва зона“.

В събота по обед губернаторът на Забайкалския край Александър Осипов официално даде на селото особен статут, който оттук нататък му позволява да се нарича "трезво село".  


Коментари (3)

Тартаковер Снимката е доста интересна. Преди всичко този не прилича на руски селянин, по-скоро е американски актьор, или продуцент в Холивууд. Там сме виждали подобни алкохолици.
Второто е, че това най-вероятно е бира. Едва ли има друго алкохолно питие с алкохолно съдържание 5,2 %.
И третото, което е най-съществено, такива информации са достойни за примитивните хора с неандерталски интелект, които облещват очи като чинии, като трябва да коментират, неща с които им промиват мозъците тук! В други, стойностни медии биха определили подобни "информации" като фейк. Аз пък бих ги нарекъл жълти, или по-скоро кафяви.
12.09.2020 20:33 / Отговор
Червена Звезда https://ria.ru/20200912/trezvost--1577139185.html
13.09.2020 07:57 / Отговор
Тартаковер Приемам информацията и се отказвам от коментара си, като благодаря на "Червена звезда". Но без първите три реда. На тях държа, защото ги смятам верни.
13.09.2020 16:11

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема