Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. С филма "Убиецът" Майкъл Фасбендер се завърна на кинофестивала във Венеция

Шоу

С филма "Убиецът" Майкъл Фасбендер се завърна на кинофестивала във Венеция

С филма Убиецът Майкъл Фасбендер се завърна на кинофестивала във Венеция - Tribune.bg
Снимка:

Актьорът Майкъл Фасбендер, който започна кариера на автомобилен състезател, се завърна на кинофестивала във Венеция с филма "Убиецът" на Дейвид Финчър, предаде Франс прес. "Убиецът" е и сред 23-те филма в конкурсната програма на фестивала.

Фасбендер загърби киното през 2017 г. заради моторните спортове и се включи първо във "Ферари Чалъндж", а след това и в Европейските серии "Льо Ман" (ELMS). Така актьорът остави настрана блестящата си кариера, в т.ч. блокбъстъри "Х-Мен" и авторски филми като "Глад" и "12 години в робство".
       
"Ако не бяхме успели да се приспособим към неговата наличност между два състезателни сезона, вероятно нямаше да направим филма", призна режисьорът Дейвид Финчър на пресконференцията за представяне на "Убиецът", продуциран от Нетфликс.  

Лентата бележи завръщането на американския режисьор във Венеция, където неговият "Боен клуб" беше освиркан през 1999 г., преди да се превърне в култов филм. Финчър сподели още, че не си е представял друг в главната роля, освен Фасбендер.

"Майкъл е такъв актьор, който може да предаде всички необходими нюанси във всяка последователност", споделя режисьорът.

Продължаващата стачка в Холивуд попречи на Майкъл Фасбендер и екранната му партньорка Тилда Суинтън да присъстват във Венеция.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети