Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. С порно такса ще стоят мексиканската стената на Доналд Тръмп

Шоу

С порно такса ще стоят мексиканската стената на Доналд Тръмп

Снимка:

Как борбата с дрогата и ганстерите ще бръкне в джоба на феновете на секса

Порно индустрията неочаквано може да се окаже в помощ на американския президент Доналд Тръмп и борбата му за строеж на стена на границата с Мексико. Търмп смята, че ще спре наркотиците, трафика на хора, проникването на гангстери. Феновете на порното обаче не са очаквали, че мерките му ще бръкнат в джоба им.

Републиканци от щатския сенат в Аризона предложиха законопроект, който ще таксува достъпа до порно сайтове. $20 ще бъде таксата, за бъдат отключени сайтовете със съдържание за възрастни. Всички, събрани от такси пари, ще отидат за финансирането на стената, която иска да Тръмп.

Блокирането на сайтовете ще става чрез специално устройство, което трябва да се монтира на всеки компютър, телефон и др., които имат достъп до интернет. Инсталирането трябва да става преди продуктът да стигне до пазара. Всеки, който продава устройство без блокиран достъп до порно, пък ще носи наказателна отговорност.

За да влезе в сила предложението трябва да има подкрепа от поне две-трети от сенаторите в щата и да бъде подписан от губернаторът.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема