Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Салма Хайек едва оживяла след тежко прекаран COVID-19

Шоу

Салма Хайек едва оживяла след тежко прекаран COVID-19

Снимка:

Актрисата направи публична историята си за тормоза, който преживява от продуцента Харви Уайнстийн

Популярната холивудска актриса Салма Хайек разкри, че е била на ръба на смъртта заради коронавирус и че „лекарите я молели да постъпи в болница, защото е много зле“. Тя също така направи публична историята си за тормоза, който преживява от продуцента Харви Уайнстийн.

54-годишната звезда е на корицата на най-новия брой на „Варайъти“, като в интервю за списанието споделя подробности за борбата си с коронавируса. Актрисата казва, че в началото на пандемията е имала изключително тежка форма на заболяването и че е прекарала седем седмици в изолация и на кислород в дома си.

„Лекарят настояваше да отида в болница, защото състоянието беше много тежко“, казва актрисата и добавя: „Не, благодаря, по-скоро бих умряла у дома“, разкрива Салма Хайек.

За щастие тя успява да пребори вируса и въпреки че отдавна е загърбила този тежък период от живота си, актрисата признава, че все още има последствия от COVID-19. Едно от тях е хроничната умора, която й пречи да работи и живее активно.

Спад в енергията тя най-вече усеща по време на снимките на биографичния филм „Къщата на Гучи“, в който си партнира с Лейди Гага.

Пред „Ню Йорк Таймс“ актрисата за първи път прави публично признание за тормоза, на който е била подложена, от продуцента Харви Уайнстийн. Тя твърди, че той я уговарял за сексуални услуги и „физически я е изхвърлил“ от купон, застрашавайки живота й.

„Когато всичко това се случи, не знаех, че се е случило на много други жени. Бях в депресия месеци. Наистина ми отне много време, за да осъзная, че наистина съм оцеляла и че съм истински боец“, сподели Салма Хайек.

Салма Хайек живее в Лондон със съпруга си Франсоа Пино (изпълнителен директор на известната компания „Керинг“) и 13-годишната им дъщеря Валентина.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още