Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Съпругата на губернатора на Калифорния обвини Харви Уайнстийн в изнасилване

Шоу

Съпругата на губернатора на Калифорния обвини Харви Уайнстийн в изнасилване

Съпругата на губернатора на Калифорния обвини Харви Уайнстийн в изнасилване - Tribune.bg
Снимка:

Съпругата на губернатора на Калифорния -  Дженифър Сибъл Нюсъм, свидетелства по делото срещу холивудския продуцент Харви Уайнстийн и го обвини в изнасилване, съобщават медиите отвъд океана. По думите ѝ, тя е била изнасилена през 2005 г., когато се е опитвала да гради кариера на актриса и продуцент.

Пред съда в Лос Анджелис блондинката разказа, че е срещнала Харви Уайнстийн в рамките на кино фестивал в Торонто, когато е била на 31 години. Седмици след запознанството им Уайнстийн я е поканил на среща в 5-звездния комплекс "Peninsula", разположен в Бевърли хилс, щата Калифорния, която приела, тъй като смятала, че става въпрос за бизнес среща. Пред съда тя призна, че въпреки предположението си е била изненадана от факта, че трябва да се срещне с него в хотелски апартамент.

Когато отишла на срещата, се оказало, че той далеч не бил заинтересован от обсъждането на филмовите ѝ проекти. Вместо това отишъл в банята, след което я извикал при себе си и упражнил секусално насилие върху нея.

Бившият филмов продуцент излежава 23-годишна присъда за сексуални престъпления в Ню Йорк. Той стана лице на кампанията #MeToo преди пет години. Сега той трябва да отговаря пред съда в Лос Анджелис по 11 обвинения за изнасилване и сексуално нападение. Мъжът пледира, че е невинен. Адвокатите му казаха, че сексуалните отношения са били доброволни и са част от "кастинг културата" в Холивуд.

Съпругата на калифорнийския губернатор е една от 4-те жени, чиито обвинения станаха основание за делото в Лос Анджелис.

По времето на изнасилването Сибъл Нюсъм все още не се е познавала със съпруга си Гавин Нюсъм. Той не е знаел какво се е случило на любимата му до периода на публичните обвинения срещу Уайнстийн.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати