Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Съвместно попечителство над децата за Брад Пит и Анджелина Джоли

Шоу

Съвместно попечителство над децата за Брад Пит и Анджелина Джоли

Снимка:

Решението на съдия Джон Удъркърк може да се обжалва в държавен съд

Американският съдия Джон Удъркърк присъди на актьора Брад Пит съвместно попечителство над децата в процедурата за развод с Анджелина Джоли, съобщават световните агенции.

Анджелина Джоли се бореше за самостоятелно попечителство, но съдията определи бившите съпрузи да поделят грижата за пет от децата си, тъй като най-големият син Мадокс вече е на 19 години.

Решението на пенсионирания съдия Удъркърк може да бъде обжалвано в държавен съд.

Звездната холивудска двойка Брад Пит и Анджелина Джоли не са семейство от април 2019 г. Предстои им да поделят и имуществото си. През 2018 г. те сключиха временно споразумение за съвместно гледане на децата, без да постигнат постоянно решение. Условията останаха поверителни.

Анджелина Джоли поиска развод през 2016 г. след двегодишен брак и остър конфликт, възникнал по време на полет на семейството от Франция до САЩ. Тя обвини Брад Пит в насилие спрямо 15-годишния им тогава син Мадокс, но разследване на ФБР и службата за закрила на детето приключи, без да бъде отправено обвинение към актьора.

Пит поиска съвместно попечителство, а Джоли настоя тя да е основен попечител на децата им, което означава, те да живеят с нея. Три от децата на звездната двойка са тийнейджъри - Пакс е на 17 години, Захара - на 16, а Шайло - на 14 . Близнаците Вивиен и Нокс са на 12 г.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още