Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Селена Гомес разкри, че качва килограми от лекарствата за лупус

Шоу

Селена Гомес разкри, че качва килограми от лекарствата за лупус

Селена Гомес разкри, че качва килограми от лекарствата за лупус - Tribune.bg
Снимка:

Селена Гомес разкри, че качва килограми като страничен ефект от лекарствата за заболяването си - лупус, стана ясно от включването й на живо в TikTok.

„Когато приемам лекарствата мога да задържам много вода и това всъщност е най-нормалното нещо. Когато ги спра обаче, започвам да отслабвам", сподели 30 годишната певица. Тя обясни, че прави тази откровена изповед, за да насърчи всеки, който изпитва срам от това, през което преминава, докато останалите не знаят какво се случва.

„Просто искам хора да знаете, че сте красиви и прекрасни всякак. Да, имаме дни, в които може би се чувстваме ужасно, но бих предпочела да съм здрава и да се грижа за себе си. Моите лекарства са важни и вярвам, че те са това, което ми помага", уточнява изпълнителката.

Селена обяви диагнозата си лупус през 2015г. Оттогава, тя е обект на негативните коментари за теглото ѝ - „Твърде си кльощава", „Твърде си дебела", „Не ставаш".

"Перфектна съм такава, каквато съм. Чао", е най-честият отговар на певицата.

Селена сподели и мнението си за слабите тела, като ясно заяви, че не е модел и никога няма да бъде. 

„Просто исках да ви кажа, че ви обичам и благодаря, че ме подкрепяте и разбирате. А ако не е така, тръгвайте си, защото честно казано не вярвам в засрамването на хората заради телата им", изтъкна в заключение певицата.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети