Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Селена Гомес постъпи в психиатрична клиника

Шоу

Селена Гомес постъпи в психиатрична клиника

Снимка:

Тя осъзнава, че се нуждае от помощ, за да се справи с емоционалните си проблем, споделят нейни близки

Певицата Селена Гомес е постъпила в психиатрична клиника заради емоционален срив. В последните две седмици изпълнителката е приемана два пъти в болница – и двата пъти заради намаляване на броя на левкоцитите в тялото ѝ. При второто влизане в болница Гомес е претърпяла емоционален срив и това е наложило преместването ѝ в психиатрия.

Тя осъзнава, че се нуждае от помощ, за да се справи с емоционалните си проблеми, но е заобиколена от семейството си и получава много подкрепа. Вече е по-добре и ще бъде лекувана на източното крайбрежие", съобщават източници, близки до звездата.

Тя е в състояние на "страх" и "отчаяние" съобщава и известният американски таблоид TMZ.

През 2017 години Гомес претърпя бъбречна трансплантация. Селена страда от системен лупус еритематозус (автоимунно заболяване, което може да засегне всеки орган в тялото).

Преди време пък звездата се оттегля от социалните мрежи. "Колкото и да обичам гласа, който социалните мрежи дават на всеки от нас, толкова и ми харесва да мога да се оттегля от него и да живея живота си за момента. Не забравяйте, че негативните коментари могат да навредят всекиму, очевидно", обясни тя.  

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема