Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Селена Гомес постъпи в психиатрична клиника

Шоу

Селена Гомес постъпи в психиатрична клиника

Снимка:

Тя осъзнава, че се нуждае от помощ, за да се справи с емоционалните си проблем, споделят нейни близки

Певицата Селена Гомес е постъпила в психиатрична клиника заради емоционален срив. В последните две седмици изпълнителката е приемана два пъти в болница – и двата пъти заради намаляване на броя на левкоцитите в тялото ѝ. При второто влизане в болница Гомес е претърпяла емоционален срив и това е наложило преместването ѝ в психиатрия.

Тя осъзнава, че се нуждае от помощ, за да се справи с емоционалните си проблеми, но е заобиколена от семейството си и получава много подкрепа. Вече е по-добре и ще бъде лекувана на източното крайбрежие", съобщават източници, близки до звездата.

Тя е в състояние на "страх" и "отчаяние" съобщава и известният американски таблоид TMZ.

През 2017 години Гомес претърпя бъбречна трансплантация. Селена страда от системен лупус еритематозус (автоимунно заболяване, което може да засегне всеки орган в тялото).

Преди време пък звездата се оттегля от социалните мрежи. "Колкото и да обичам гласа, който социалните мрежи дават на всеки от нас, толкова и ми харесва да мога да се оттегля от него и да живея живота си за момента. Не забравяйте, че негативните коментари могат да навредят всекиму, очевидно", обясни тя.  

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още