Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. „Короната“: Сериалът, който може да унищожи репутацията на кралските особи завинаги

Шоу

„Короната“: Сериалът, който може да унищожи репутацията на кралските особи завинаги

Снимка:

Предупреждението идва на фона на слуховете, че филмът ще продължи с нови сезони за порасналите Уилям и Хари

Секретарят по културата на кралското семейство предупреди, че сериалът „Короната“ „е измислица“ и действието, което се развива във филма, не бива да се възприема като истина, съобщава The Sun.

Според него поредицата би могла да унищожи репутацията на кралските особи завинаги, освен ако Netflix не признае, че е художествена измислица.

Оливър Даудън похвали кралската драма като „красиво продуцирана художествена творба“, но заяви , че зрителите могат да бъдат подведени относно достоверността на събитията, тъй като няма предупреждение в началото на всеки епизод.

„Това е красиво продуцирано художествено произведение, така че както при другите телевизионни продукции Netflix трябва да е много ясен в началото“, заяви г-н Даудън пред Mail.

„Без да има уточнение, се страхувам, че поколения зрители, които не са преживели тези събития, могат да сбъркат фантастиката с истина.“

Предупреждението идва на фона на слуховете, че сериалът на Netflix ще продължи с нови сезони, които ще покажат принцовете Уилям и Хари като възрастни.

Авторът Омид Скоби също заяви, че е чувал слухове, според които Netflix обмисля да удължи сериала и да разкаже историята на порасналите Хари и Уилям след момента на трагичната смърт на принцеса Даяна през 1997 г. 

Изобразяването на брака на Чарлз и Даяна е особено тревожно за кралското семейство. Двамата принцове определено не са очаровани от това, което се показва в сериала. Въпреки че никой от екипа на продукцията не претендира за пълна историческа точност, Уилям смята сериалът за „не много честно изображение на брака на родителите му, което е прост начин за очевидно спечелване на пари“.                                                                                                                                 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема