Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Сериалът „Игра на тронове“ вдъхнови появата на нова марка бира

Шоу

Сериалът „Игра на тронове“ вдъхнови появата на нова марка бира

Сериалът Игра на тронове вдъхнови появата на нова марка бира - Tribune.bg
Снимка:

"Тронската" бира ще се появи на „Черния петък” Отвъд океана

Феновете на култовия сериал „Игра на тронове“ ще могат да се радват на нова марка бира, посветена на седемте кралства. Въпреки че в сериал на почит е друга напитка – виното, чийто големи любители са и Церсей Ланестър и брат й Тирион, на пазара се очаква пенливата течност.

Причината може би е, че тя не е вдъхновена от семейство Ланестър, а от друг герой – Джон Сноу. Ето защо и бирата ще носи името „Кралят на Севера“ ( Кing in the North). И макар Кит Харингтън да е известен с любовта си към чашката в реалния живот, то на екран героят му не е чак такъв любител на алкохола. Но точно тази бира е създадена „да подкрепи максимално лидера през една дълга и тъмна нощ".

За да се разхладят с тематичното пиво, феновете на поредицата ще им се наложи да почакат. Бирата ще бъде пусната в продажба в деня, отбелязван Отвъд океана като „Черния петък“ или на 23 ноември, при това в лимитирана серия. Една бутилка от "тронската" бира ще струва 13 долара.

Производител отново е пивоварната "Омеганг", която си партнира с телевизионната компания HBO, и вече пусна няколко бранда, посветени на сериала. „Железният трон“, „Майка на дракони“, „Седемте кралства“ са част от вече пуснатите в продажба бири.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати