Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Шакира и Пике преговарят за попечителството над децата

Шоу

Шакира и Пике преговарят за попечителството над децата

Шакира и Пике преговарят за попечителството над децата - Tribune.bg
Снимка:

Певицата Шакира и бившият ѝ приятел футболистът Жерар Пике бяха засечени в Барселона след среща със своите адвокати, съобщава испанската преса. Според репортерите продължават разногласията между двамата след раздялата им относно попечителството над децата.

Известно е, че певицата ще получи пълно попечителство над двете им общи деца и ще замине с тях за САЩ. Пике е готов да го приеме, ако Шакира изплати дълга му от 400 000 долара и му плаща пет първокласни полета между САЩ от Испания всяка година, за да вижда децата си.

Шакира и Жерар Пике обявиха раздялата си това лято. Причината, както съобщават западните медии, бе изневярата на футболиста, който често бе засичан от папараците в нощни клубове с различни жени. Близки до Пике твърдят, че след раздялата с Шакира той е страдал и преживял тежки моменти. В същото време, малко след раздялата им, той започна афера с 23-годишната Клара Чиа, която работи в неговата компания и организира събития.

Запознати съобщават, че това много ядосало Шакира, тъй като имали споразумение да не се появяват публично с нови партньори до година след раздялата. Новият роман на футболиста предизвика и гнева на феновете на Шакира. Те започнаха да тормозят Пике в социалните мрежи и дори на футболен мач феновете скандираха името на певицата.

Шакира и Жерар Пике бяха заедно от 11 години без да узаконят връзката си. Двойката има двама сина - Милан е на девет години, а Саша - на седем.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Има ли фактор, който разколебава доверието ви в честността на вота и изборните резултати?
Покажи резултати Скрий резултати