Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Шампионка по бокс се присмя на твърдения, че от ваксините гърдите ставали по-големи (СНИМКИ)

Шоу

Шампионка по бокс се присмя на твърдения, че от ваксините гърдите ставали по-големи (СНИМКИ)

Снимка:

„Няма да лъжа, чувствам, че гърдите ми са огромни напоследък, сигурно е заради ваксината, всичко започва да има смисъл“, пошегува се блондинката

Боксьорката Ебани Бриджис се присмя на трърденията, че от ваксините гърдите ставали по-големи.

В социалните мрежи атрактивната спортистка, която носи провокативния псевдоним „Блондинката бомбардировач“ сподели своя снимка с изрязано деколте, като с насмешка отбеляза, че ваксината срещу коронавирус, която си е поставила е причинила растежа на гърдите ѝ.

„По дяволите, Pfizer“, написа тя.

Коментарът ѝ идва във връзка със статия, в която се посочва, че „жените съобщават за по-големи гърди, след като са били ваксинирани с Pfizer“.

„Няма да лъжа, чувствам, че гърдите ми са огромни напоследък... сигурно е заради ваксината, всичко започва да има смисъл“, пошегува се блондинката в Twitter.

Бриджис е 35-годишна австралийска професионална боксьорка с рекорд от седем победи (три от тях с нокаут) и само една загуба.

Тя е екскултуристка. Удивителен е фактът, че освен спортните постижения, „Блондинката бомбардировач“ може да се похвали и със завиден интелект. Тя е начална учителка по математика в Сидни.

ИнстаграмИнстаграм

Феновете обаче се интересуват повече от нейния външен вид, а не толкова от уменията ѝ на ринга. 

Тя стана звезда в социалните мрежи, след като започна да се появява по бельо на претеглянията преди мачовете си, а с това спечели хиляди нови почитатели.

Блондинката стана известна и с това, че продаде чифт употребявани тренировъчни чорапи онлайн за 500 долара на свой последовател, който ги поиска през социалните мрежи. Боксьорката дори започна бизнес с продажба на употребявани чорапи на свои фенове. Според твърденията ѝ те са ѝ донесли повече от 4000 долара печалба за по-малко от четири седмици. Преди време тя сподели, че е отворена да продава и бикини.

ИнстаграмИнстаграм

Разбира се, като всяка известна личност, Бриджис също има и своите критици. Според мнозина тя получава шанс заради активността си в социалните мрежи и парадирането с изкуствените ѝ гърди. Тя от своя страна не им остава длъжна и отговаря така:

„Да, изкуствените гърди ми помагат в бокса. Помагат ми също така и моя стил, харизма и личност. Това е спорт за забавление и омразата няма да ви отведе никъде. Снижете глави и опитайте по-усърдно. Това е моя съвет. Да, всичко определено е заради тези фалшиви гърди".  


Коментари (2)

DJ ANAKIN И ГОЛЕМИТЕ ЧАНТИ ОТИВАТ НА РАЗХОДКА В ПЯСЪЧНАТА КАРИЕРА ;) youtube. com/ watch?v=EN6PBSVkHmE
13.01.2022 14:29 / Отговор
DJ ANAKIN У КОЙ КЛОНИНГ НА ГОЛЕМАТА ЧАНТА Е ПРЪСТЕНА? youtube. com/ watch?v=ADuzS5Fvkvs
13.01.2022 14:31 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема