Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Шарън Стоун отбелязва 63-тия си рожден ден

Шоу

Шарън Стоун отбелязва 63-тия си рожден ден

Шарън Стоун отбелязва 63-тия си рожден ден - Tribune.bg
Снимка:

Актрисата ще остане в съзнанието на зрителите с ролята си в „Първичен инстинкт“

Шарън Стоун отбелязва 63-тия си рожден ден в компанията на семейството си, става ясно от профила ѝ в Инстаграм, където звездата сподели видео, разкриващо най-хубавия подарък, който е получила за празника си. В компанията на своята майка тя разопакова кашон, пълен с множество екземпляри от нейната първа автобиографична книга „The Beauty of Living Twice".

Безспорно професията ѝ носи множество награди, но актрисата е на мнение, че най-важни са не материалните облаги, а уроците, които е получила. На въпроса от какво се нуждае, тя признава – „неизвестен адрес, приятелите преди славата, и хора, които да кажат честно, че не си струва, когато е необходимо". Все пак Шарън Стоун е актрисата с най-висок коефициент на интелигентност в Меката на киното. Нейното IQ се оценява на 154 точки.

Шарън Стоун е родена на 10 март 1958 г. в семейството на Дороти и Джоузеф Стоун. Майка ѝ е счетоводителка, а баща ѝ - работник във фабрика. Започва училище на 5 г. и постъпва директно във втори клас. Завършва гимназия на 17 г. и се записва в университет, където изучава История на изкуството и Литература. След като печели титлата – Мис Кроуфорд Каунти, тя прекратява следването си и успява да подпише договор с престижната агенция Ford Models.

Работните ѝ ангажименти я отвеждат в Милано, където прекарва една година, а след това в Париж. Шарън внезапно решава да захвърли всичко, за да стане актриса.

Големият ѝ пробив е през 1990 г. със „Зов за завръщане“, в който си партнира с Арнолд Шварценегер.

Макар досега да се е снимала в десетки заглавия, превъплъщението, с което Стоун без съмнение ще остане завинаги в съзнанието на зрителите, е това от трилъра „Първичен инстинкт“. Основната причина образът на фаталната Катрин Трамел да се превърне в емблема на нейната кариера е скандалната сцената, в която тя кръстосва съблазнително краката си по време на разпита в полицията, показвайки на инспектор Ник Карън, че не носи бельо под късата си бяла рокля. По данни на американската преса, след като филмът излиза по видеотеките, това става най-често спираният на пауза момент в цялата холивудска история.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети