Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Силикон на кредит – момичето, което изтегли заем за гърди, отново увеличава обиколката

Шоу

Силикон на кредит – момичето, което изтегли заем за гърди, отново увеличава обиколката

Снимка:

Била жена, която е супер критична към себе си. Затова поръчала най-висок клас импланти от чужбина

Помните ли Кристин Каменова – момичето, което изтегли кредит от 20 000 лева, за да си сложи импланти в бюста и да иде до Дубай? Е, тя е готова да ви изуми с нова новина. Отново ляга под ножа в името на по-голяма гръдна обиколка.

И предишната операция явно е дала резултати, защото този път няма да има нужда от банков заем за „инвестицията“.

„Няма да има нов кредит за силикона ми, вече е подсигурена сумата за операцията. Майка ми ми помогна. Аз ги (гърдите) имам в изобилие, но съм жена, която е супер критична към себе си. Поръчахме импланти от чужбина - най-висок клас. Когато сложиш 1000 куб. силикон, те ще тежат по-малко, ще са по-леки“, похвали се силинконката пред „Bulgaria on air”.

Въпреки че е завършила интериорен дизайн в Париж, Кристин не работи по специалността, натрапена ѝ от майка ѝ. Вместо това снимала онлайн предаване.

„Темата на предаването е предизвикателства. Градски принцеси, които показват как живеят на село“, горда е със себе си тя.  


Коментари (174)

Мишо отврат!
25.01.2019 13:48 / Отговор
fred Аз живея в Добрич и днес съм щастлива жена? Казах на себе си, че всеки заемодател, който може да промени живота ми и този на моето семейство, ще се обърна към всяко лице, което търси заем за тях. Ако имате нужда от заем и сте 100% сигурни, че ще изплатите заема, моля, свържете се с тях и моля, кажете им, че г-жа Шарън Кулидж Лин ви е насочила към тях. E-MAIL ------ [email protected]
WHATSAPP ------ +12675713908
Благодаря и Бог да ви благослови.
18.05.2019 22:03 / Отговор
Max Bent Имате ли нужда от спешен заем, за да изчистите дълговете си или имате нужда от заем за собствен капитал, за да подобрите бизнеса си? Отхвърлени ли сте от банки и други финансови агенции? Имате ли нужда от консолидация на кредит или ипотека? Не търсете повече, тъй като ние сме тук, за да направим всичките ви финансови проблеми нещо от миналото.

Това са ипотеки за океански финанси. Ние предлагаме кредити на тези, които се интересуват от разумна лихва от 2%. Диапазонът варира от $ 5,000.00 до максимум $ 100,000,000.00 долара.

Нашите заеми са добре застраховани, тъй като максималната сигурност е наш приоритет.
Свържете се с нас по електронната поща: [email protected]
за разбирането
Макс Бент
07.07.2019 03:37 / Отговор
Lynge Blak Здpoвĸйтĸ,

Имoтĸ ли нyждo eт инвĸcтитep? Имoтĸ ли нyждo eт зoĸм зo зoпeчвoнĸ нo бизнĸc или личĸн зoĸм? Bиĸ имoмĸ aoпoцитĸт дo пpĸдecтoвямĸ бизнĸc и лични apĸдити / зoĸми нo фиpми и физичĸcaи лицo нo 3% лиxвo. Boшитĸ инвĸcтитepи cъщe финoнcиpoт пpeĸaти. Зo пeвĸчĸ инфepмoция cĸ cвъpжĸтĸ c К-mкіl: кvкntсwа[email protected]кіl.саm

WhкtѕЕрр: +13219993670
httрѕ://кvкntіnс.wоbnаdо.саm
coмe зo cĸpиeзни xepo
нo Hoшĸ poзпeлeжĸниĸ
Mлĸacoндъp Mвoнт Epĸдит

Гopoнтиpoнe пpĸдлeжĸниĸ зo apĸдит

Копирано от http://www.dotbg.bg/article/6656554 © www.dotbg.bg
11.07.2019 03:00 / Отговор
Кандидатствайте за гарантиран кредит Здравейте

Имате ли нужда от заем за лични цели или за вашите бизнес нужди? Това е добра новина за вас. Вие сте на правилното място. Ние имаме капацитет да предоставяме бизнес и лични заеми / заеми на фирми и физически лица при лихва от 3%.
Електронна поща: azertmorter(a)gmail.com
WhatsApp: +13219993670
www.avantinc.webnode.com
Avant Credit
11.07.2019 03:02 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема