Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Силвио Берлускони си има нова любима – 30-годишната Марта Фашина

Шоу

Силвио Берлускони си има нова любима – 30-годишната Марта Фашина

Снимка:

Цели десет години продължи предишната връзка на бившия премиер на Италия с 34-годишната Франческа Паскале

Силвио Берлускони от край време е известен със своята слабост към по-младите жени. Този път обаче италианският милионер надмина себе си. Той вече си има нова любима – това е 30-годишната Марта, която е с 53 години по-млада от него. Става въпрос за депутатката от „Форца Италия“ Марта Фашина, която Берлускони вкара в парламента, след като я хареса докато рекламираше футболния му клуб.

Цели десет години продължи предишната връзка на бившия премиер на Италия с 34-годишната Франческа Паскале. През последните години обаче взаимоотношенията между нея и цялото семейство на Берлускони бяха твърде бурни, което определено е повлияло за краха на връзката. Според приближени до бившия италиански премиер, той и Франческа Паскале са се разделили приятелски и ще запазят добрите си отношения.

Новата изгора на Берлускони е родена в Мелито Порто Салво, в провинция Реджо Калабрия и пребивава в Портичи, Кампания, където беше избрана за  народен представител. Внезапното появяване на името ѝ в листата предизвика доста слухове в партията, особено на регионално ниво. Въпреки това, дори в рамките на „Форца Италия“, тя се смята за по-дискретен човек от предишната спътничка на Рицаря. Точно поради тази причина в момента изглежда, че Марта се приема много добре от децата на бившия министър-председател и по-специално от първородната му дъщеря, пише Il Mеssaggero.

Тя е завършила литература и философия, специалист е по връзки с обществеността, както може да се прочете в биографията, която се появява на уебсайта на Камарата. Преди да влезе в парламента, тя работеше в пресцентъра на Милан. Марта Фашина е супер фен на червено -черните.

Онези, които я познават, се кълнат в това, че тя си е татуирала инициалите на Силвио Берлускони. Иначе я описват като обикновено, но умно момиче, почти незабележимо.  


Коментари (1)

ЙОКИН А с нашенката,кво стана?
21.03.2020 12:02 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема