Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Силвия Кацарова спечели дело за 20 000 лева

Шоу

Силвия Кацарова спечели дело за 20 000 лева

Силвия Кацарова спечели дело за 20 000 лева - Tribune.bg
Снимка:

Българска естрадна певица Силвия Кацарова спечели дело срещу музикалния продуцент Владислав Славов, похвали се изпълнителката в социалната мрежа. Осъденият да й плати 20 000 лв. мyзикaлeн пpoдyцeнт от известно време има спор и с други естрадни звезди, сред които е и Тони Димитрова. Причината - Славов някак е успял да придобие правата върху текстовете на някои от най-големите им хитове, а при Силвия Кацарова става дума за текста на песента „Огън от любов“.

"Приятели, щастлива съм! Официално българският съд се произнесе с решение, че лицето Владислав Славов е нарушил авторските ми права, като без мое разрешение е възпроизвеждал и разпространявал творчеството ми. За това, че правата ми на артист-изпълнител бяха потъпквани в продължение на години от Славов, българският съд постанови решение с което официално обясни на Славов що е то артист-изпълнител, и че никой няма право да му отнема творчеството", написа във Фейсбук страницата си Силвия Кацарова. Тя отбелязва, че решението на съда е победа за цялата българска култура, тъй като Славов с измама заставил автора на текста на песента "Огън от любов" да подпише документ, в който се забранявало на Кацарова да пее песните му.

Певицата изказва искрените си благодарности към всички, които са я подкрепяли и специално към адв. Мария Янева и адв. Вари Бельов, които са й помогнали в съдебната битка. 

В същото време „осъденият“ според нея Славов отрече в своя Фейсбук профил нейните твърдения и определи думите й като лъжа. Той дори приложи снимка от съдебно решение, което отсъжда Кацарова да заплати разходите по делото.

Тв водещият от Евроком, разкрива още, че малко преди фалита на банка КТБ Силвия Кацарова се е възползвала от големи суми „безотчетни пари“, предоставени ѝ от финансовата институция.

„Приятели, не вярвайте на лъжите на Силвия Кацарова! Никога не ме е съдила и осъждала.

Тя води дело с моята фирма за диск, който аз издадох в ограничен тираж преди години и поради слабия интерес към него все още залежава по магазините. Диска беше част от събитията финансирани от КТБ точно преди фалита на банката.

По това време Силвия и дъщеря и бяха щедро финансирани от банката с неотчетни пари.

В един момент по време на пандемията колеги започнаха да ми звънят, че Силвия Кацарова ги заплашва да се включват в подписки срещу мен. Слава Богу много от тях и отказаха.

На снимката, ще видите как ме прегръща на премиерата на албума за която аз платих и цялата рекламна кампания. Тя дължи на моята фирма над 20 000 лв. все още за печатните материали на концерта „Рок и любов“.

На снимката, ще видите и съдебното решение в което е видно че тя трябва да ми заплати съдебните разноски.

Не вярвайте на министъра на злото Силвия Кацарова.“, пише Славов, за когото съдебните битки са се превърнали в ежедневие.

 

 

Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети