Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Синди Крауфорд пред „Haute Living” – за стреса, кризата на средната възраст и помощта на дъщеря ѝ

Шоу

Синди Крауфорд пред „Haute Living” – за стреса, кризата на средната възраст и помощта на дъщеря ѝ

Синди Крауфорд пред Haute Living – за стреса, кризата на средната възраст и помощта на дъщеря ѝ - Tribune.bg
Фейсбук

Синди Крауфорд изгря на корицата на лайфстайл изданието „Haute Living”. 56-годишната супермоделка признава, че за първи път е потърсила професионална психологическа помощ едва тази година.

Започнах да работя със специалист тази година. И едно от нещата, които обсъждаме с него, е времето. Например, говорим за моменти, когато се чувствам притеснена от липса на време.”

Тя призна, че денят ѝ винаги е много стриктно планиран: „Да приемем, че приключвам тренировката си в 9:30 и първото обаждане за деня е в 10, така че имам половин час, за да се изкъпя и да се приготвя. Но например съпругът ми иска да говори с аз поглеждам часовника и казвам, че имам три минути, а той се дразни и аз се чувствам стресирана от осъзнаването, че сега няма да имам време за грим. Сидни отбеляза, че никога не й е хрумвало да пренасрочва срещата, тъй като се е опитвала да бъде ефективна. Въпреки това тя намира време за себе си. Когато децата били малки, тя се опитвала да се събуди първа, защото тогава „никой няма нужда от нея“.

Според Синди пътуването до фестивала Burning Man с дъщеря ѝ Кая ѝ помогнало да се почувства свободна, весела и безгрижна.

Супермоделът призна още, че е изправена пред криза на средната възраст.

„Коя съм аз? Не знам. Може би това е кризата на средната възраст.

Преди не го разбирах, но сега се чувствам така. Сякаш съм толкова извън зоната си на комфорт, че нямам друг избор, освен да преоткрия себе си“, казва тя пред изданието. 


Последвайте ни в Google News

 

Етикети стрес, възраст
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Как ще гласувате на предстоящите избори на 9 юни?
Покажи резултати Скрий резултати