Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Скандал в БСП! Елена Кучкова съди Елена Йончева

Шоу

Скандал в БСП! Елена Кучкова съди Елена Йончева

Снимка:

Компенсация - социалистите гласят плеймейтката за евролистата вместо Станишев

Разразява се нов скандал с листата на БСП преди евровота! Оказва се, че водачката на евролистата Елена Йончева бърза да смени името си преди регистрацията в ЦИК.

Както стана ясно преди дни, тя вече не определя своята професия като „журналист“ или „политик“. Вместо това предпочита да се определя като „кучка“ и вече е научила на това и малкия си син.

Когато някой попитал 3-годишния Тео какво работи майка му, той отговарял: „Мама работи кучка, която бие Бойко!” Самата Йончева твърди, че не знае откъде детето е чуло това и „сигурно някой му го е казал“. Но според запознати прякорът толкова ѝ харесал, че решила да го официализира, сменяйки фамилията си на „Кучкова“.

Както се оказало обаче, името „Елена Кучкова“ вече е заето от известна родна плеймейтка, която се сезирала на момента и наела адвокати.

За да бъде заметен скандалът, от БСП дори предложили на истинската Кучкова място в евролистата.

След известен размисъл започвам да смятам това за прекрасна идея. Ще ѝ дам мястото на Сергей Станишев“, вдъхновила се пред социалистите лидерката им Корнелия Нинова.

Според председателката можели да си направят глутница от кучки и тя самата да ѝ е главатар. ПЕС-ове обаче нямало да са добре дошли.

Самата плеймейтка засега се колебае и се очаква първо двете Елени да влязат в предизборен дебат и да се борят в кал за титлата „Кучкова“.

*Авторска публикация на Tribune.bg в Деня на лъжата 1 април  


Коментари (2)

КУР_ЗА_ГРЕБ и ЧУК УУУ БРЕ.... ГЕРБАВИ ПОДЛОГИ ОТ tribune.bg .... МНОГО НИзКО ПАДНАХТЕ БЕ ДА ВИ ЕБА МАЙКАТА...
01.04.2019 22:39 / Отговор
Илия Парев Тези двете кучки са хвани едната утрепай другата
02.04.2019 14:42 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема