Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Скандално! Учител по пеене позира за снимки... само по топка и бутонки (СНИМКИ)

Шоу

Скандално! Учител по пеене позира за снимки... само по топка и бутонки (СНИМКИ)

Снимка:

Пеещият футболист възпял Димитър Бербатов в "Бербо е Бог"

Децата в Трето основно училище "Христо Ботев" в Сандански имат нов учител по пеене. Това е 34-годишният певец и футболист от Петричко Карамфил Божиков, става ясно от изданието struma.com.

Новият учител има няколко доста любопитни момента в историята си.

Преди години Божиков позира както майка го родила- гол, само по футболна топка пред мъжкото си достойство и по бутонки. За да може фолклорната музика да бъде поднесена „модерно, секси и да достигне бързо и до по-голям брой потребители“. Фото сесия е по идея на MSAT, чиято цел била да пречупи представите и нагласата на публиката. Снимките били по повод Пирин Фолк.

“Ако повече млади момчета, които пеят професионално фолклор, се снимат като мен, аз съм сигурен, че поп фолк певиците, които разчитат на визията си и “подобренията” си ще останат в историята”, коментира тогава снимките певецът.

А иначе, освен фолклора и позирането по топка, той е запален и по футбола. Ритал е за“Атлетик” – Благоевград.  Божиков възпя Димитър Бербатов в лирична балада, която се казва "Бербо е Бог".  

ФотосесиятаФотосесията

Снимки: MSAT,Марко АтанасовСнимки: MSAT,Марко Атанасов


Коментари (4)

Българин Това се нарича чалга фекал!
05.01.2019 19:09 / Отговор
Червената шапчица Не е чалгаджия бе идиот.Пее много стойностни македонски песни.Е,дали са го плющяли батковците след мач е друга работа.Има всички данни за гейче.
28.12.2020 17:47
Плющач Много е сладък.Бих....
23.12.2020 21:18 / Отговор
Гъзопоклонников Представям си как би квичал под мене.Ако и в дупенцето е толкова сладък колкото и в пеенето...направо съм влюбен в него.
28.12.2020 17:39 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още