Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. След хита „Корона, чао“: Александър и Дац посветиха песен на ваксините

Шоу

След хита „Корона, чао“: Александър и Дац посветиха песен на ваксините

След хита Корона, чао: Александър и Дац посветиха песен на ваксините - Tribune.bg
Снимка:

Александър и Дац вече получават предложения и за концерти, включително и в България

Изпълнителите на придобилата популярност по време на пандемията кавър песен "Корона, чао" - Александър и Дац, направиха нов хит - "Ваксина, ваксина". През последната година те станаха известни не само на Балканите, а и в цял свят.

"На "Марина, Марина" от Роко Граната направихме текст, който е хумористичен и актуален”, разказва Драган Дац пред Нова тв.

Двамата създават тези песни изцяло за удоволствие, а не с комерсиална цел.

„Идеята по принцип е за повдигане на морала на хората, защото в това време те имат нужда от малко забава и мисля, че успяваме с това. На годишнината на "Корона, чао", направихме песента "Ваксина". Текстът й е написан по вайбър - Александър пише една част, аз допълвам и обратното. После в студиото записахме тромпета, цигулките, хармониката, синтезатора и т.н. И след това я монтирахме и я пяхме няколко пъти, за да сме сигурни, че се получава”, споделя Дац.

Двамата са добре познати в родината си, още преди да се роди хитът "Корона, чао".

„Ние двамата по отделно сме познати в Македония. Аз съм актьор, първенец в Драматичния театър, с безброй награди и съм играл над 50 главни роли. Александър е музикант с над 300 песни. "Корона, чао" ни направи познати в България, защото българите не знаеха за нас”, посочва той.

„Корона, чао“ има вече над 5 милиона гледания в YouTube.

„Наистина сме много продуктивни, за кратко време направихме много песни, които може да се видят на на нашия YouTube канал”, казва още музикантът.

Александър и Дац вече са започнали да получават предложения и за концерти, включително и в България.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети