Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. След „Мегзит“ – Хари и Меган искат да се занимават с благотворителност

Шоу

След „Мегзит“ – Хари и Меган искат да се занимават с благотворителност

След Мегзит – Хари и Меган искат да се занимават с благотворителност - Tribune.bg
Снимка:

Това разкри съпругът на сър Елтън Джон - Дейвид Фърниш

След като се оттеглиха от кралското семейство, Хари и Меган искат да се занимават с благотворителност. Това разкри съпругът на сър Елтън Джон - Дейвид Фърниш и изрази мнение, че те наистина могат да постигнат чудесни неща в тази посока.

„Те чувстват, че имат платформа и възможност да извършват страхотна филантропска дейност“, посочи Фърниш и подчерта, че двойката искрено вярва и желаят да помагат.

„В интересен момент от живота си са сега“, сподели Фърниш и подчерта, че с Елтън Джон възприемат Хари и Меган като семейство.

Херцозите на Съсекс обявиха миналия месец, че се отказват от кралските си титли и задължения. Новината дойде малко преди Брекзит и веднага се появи асоциацията „Мегзит“ – напускането на двамата членове от кралското семейство.

Те са вече в Канада заедно с 9-месечният им син Арчи, като не спират спекулациите за това с какво точно ще се занимават, след като вече нямат кралски задължения. Появиха се различни твърдения, че двамата ще сключат договори с различни компании за участие във филми.

Официално обаче двамата не са обявили с какво ще се занимават.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети