Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Стиви Уондър се завръща на музикалната сцена

Шоу

Стиви Уондър се завръща на музикалната сцена

Снимка:

Той ще издаде цели две нови парчета за първи път от четири години

Стиви Уондър се завръща на музикалната сцена. Той ще издаде цели две нови парчета за първи път от четири години. Легендарният 70-годишен музикант представи песните си "Where Is Our Love Song" и "Can't Put It In The Hands Of Fate" по време на виртуална пресконференция снощи. Музикантът обяви също, че напуска „Motown Records“ след почти 60 години.

В „Where Is Our Love Song“ Уондър си сътрудничи с Гари Кларк младши, докато „Can't Put It In The Hands Of Fate“ включва Rapsody, Busta Rhymes, CHIKA и Cordae.

Говорейки за „Where Is Our Love Song", Уондър обясни: „Това е песен, върху която реално започнах да работя, когато бях на 18, дори незнаейки за какво ще бъде тя, но разполагайки с мелодия. Но тази година настъпи цялостно объркване и омраза и ситуация Изток срещу Запад, ляво срещу дясно... Това е просто сърцеразбиващо. Гледах всичко това и си казвах: „Чакай, как можеш да говориш за Бог и да има омраза в теб?“

Той добави за втората песен: „Мислех си къде е нашето място в света. И че това е най-важното време. Не само цветнокожите, но младите хора навсякъде зоват: „Това не е приемливо“. Промяната е точно сега. Не можем да я оставим в ръцете на съдбата. Никой няма време да чака."

Уондър отбеляза по време на виртуалната си пресконференция снощи, че за първи път издава две песни в един и същи ден. Той също така разкри, че планира да ги включи в нов самостоятелен албум „Through the Eyes of Wonder“.

Всички приходи от сътрудничеството му с Гари Кларк младши ще бъдат дарени на базираната в САЩ организация с нестопанска цел „Feeding America“.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема