Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Тарантино предлага прощална роля на Брус Уилис

Шоу

Тарантино предлага прощална роля на Брус Уилис

Тарантино предлага прощална роля на Брус Уилис - Tribune.bg
Снимка:

Куентин Тарантино иска да даде на Брус Уилис ролята, която ще бъде последната за известния актьор, вече оттеглил се поради болест.

По-рано тази година беше потвърдено, че звездата от „Умирай трудно“ е бил диагностициран с деменция,което причинява поведенчески и говорни проблеми. Това се случва, след като преди това Брус Уилис беше диагностициран с афазия, което принуди актьора да се оттегли от професията.

Сега обаче „Daily Express“ съобщава, че Тарантино, който подготвя следващия си филм „The Movie Critic“, би искал Уилис за малка роля във филма.Двойката преди това е работила заедно по „Криминале“.

Въпреки че се съобщава, че Тарантино не се е свързал със семейството на актьора, той планира да уважи желанията им, ако те кажат, че Уилис не е много добре, за да участва и че вместо това може да вмъкне във филма клип от някой от предишните филми на актьора.

Тарантино разкри по-рано тази година, че „The Movie Critic“ ще се върти около журналист, който е критик на порно списание. Действието се развива в Южна Калифорния през 1977 г. Главният герой е базиран на истински филмов критик на порнографско списание, който режисьорът е чел, докато е израствал. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати