Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Терминаторът като Дядо Коледа: Арнолд Шварценегер дари подаръци в младежки център в Ел Ей

Шоу

Терминаторът като Дядо Коледа: Арнолд Шварценегер дари подаръци в младежки център в Ел Ей

Терминаторът като Дядо Коледа: Арнолд Шварценегер дари подаръци в младежки център в Ел Ей - Tribune.bg
Снимка:

Актьорът от „Терминатор“ е сред хората, за които е приоритет да даряват време и подаръци на нуждаещи се деца в младежкия център по време на Коледа и Ханука.

Във видео, което публикува на страниците си в TikTok и Instagram, бившият губернатор на Калифорния обясни как е бил вдъхновен да се отдаде по време на празниците, след като хора от Gold's Gym любезно го поканиха на тяхното празнично тържество, когато той беше нов имигрант, живеещ в САЩ. „Когато дойдох в тази страна, моите приятели от Gold's Gym имаха страхотна Коледа и ме поканиха у тях. Беше фантастично. Дадоха ми коледни подаръци и имаха това красиво коледно дърво и се почувствах толкова приобщен тук, в Америка, въпреки че бях чужденец и току-що бях дошъл в тази страна“, спомня си той за ценния спомен.

76-годишният Арнолд Шварценегер помогна за разпространението на радостта от празниците, като дари времето си и множество подаръци, които да бъдат раздадени на деца в нужда в младежкия център Hollenbeck в събота. „Никога няма да забравя този вид доброта и приобщаване и затова исках да направя същото, когато имах парите“, добави той. „Ето защо през последните 30 години идвам в младежкия център и дарявам подаръци“, сподели звездата от „Ченгето от детската градина“. „Кара ме да се чувствам добре, че мога да споделя тази доброта и да вдъхновявам други хора да направят същото“.

Шварценегер разговаряше с легендарния шампион по бокс Шугар Рей Леонард, който също присъстваше на благотворителното събитие.

Младежкият център Hollenbeck и други подобни в Лос Анджелис имат за цел да помогнат за „създаване на възможности за младежи от града да участват в спортни, образователни, културни и програми за обогатяване на общността чрез изграждане на увереност и самочувствие у днешните младежи за по-светло утре“, както гласи уебсайтът на организацията с нестопанска цел. Празничното събитие включваше и много забавления, снежни човеци, музика и забавни дейности — да не говорим за появата на Мини Маус и други класически герои на Дисни и супергерои.

Миналата Коледа близо 10 000 играчки бяха раздадени по време на годишното събитие Miracle On 1st Street.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Как ще гласувате на предстоящите избори на 9 юни?
Покажи резултати Скрий резултати