Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Прецедент: Мъж на корицата на британския „Vogue“

Шоу

Прецедент: Мъж на корицата на британския „Vogue“

Прецедент: Мъж на корицата на британския Vogue - Tribune.bg
Снимка:

Според издателите 26-годишният Тимъти Шаламе е въплъщение на модерния мъж

Актьорът Тимъти Шаламе ще се появи самостоятелно на корицата на британското издание на „Вог“, предадоха Прес асосиейшън и ДПА. Това е прецедент в 106-годишната история на списанието.

Главният редактор на списанието – Едуард Енънфул разкри, че е чакал да дойде точният момент за избора на мъж за печатната корица.

Според него 26-годишният Тимъти Шаламе е въплъщение на модерния мъж.

„Когато започнахме да говорим за възможността за това взаимодействие преди няколко месеца, веднага стана ясно, че Тимъти е просто Тимъти. Нито е създаден, нито рекламиран от холивудските и модните машини, за да се хареса на тийнейджъри или баби, жени или мъже, той просто е себе си. Той е човек за всички“, изтъкна Енинфул.

„И така, ето го, млад актьор на върха на ранната си кариера, който напомня за Дийн и Ди Каприо от последните десетилетия, но с връзка с новото поколение, което разрушава старомодните представи за мъжественост“, казват още редакторите на британския „Вог“.

Любопитен факт е, че Леонардо Ди Каприо е дал ценни съвети на младия си колега, писа „Consequence“. „Никаква твърда дрога и без филми за супер герои“, казал холивудският ас.

Снимките за две алтернативни корици на британския „Vogue“ са направени от Стивън Мейзъл по време на фотосесия, която Шаламе описва като любимата си досега.

По време на снимките актьорът е излъчвал енергия и радост, казва Енинфул.

50-годишният главен редактор определя Шаламе като своя фаворит сред моделите за корици.

В своето интервю Шаламе говори за локдауна по време на COVID-19, като споделя, че през този период той внезапно и много сериозно е осъзнал, че е възрастен.

„Винаги съм си плащал данъците, винаги съм ходил на зъболекар, но как изведнъж разбрах, че съм пораснал?! Когато COVID удари, трябваше да направя крачка назад и да се смиря с идеята, че кариерата ми трябва да почака. Открих, че трябва наистина да бъда честен със себе си, че това,  което успях да постигна в живота, беше опряно до стената. Чудо ме доведе до мястото, където съм“, отчита актьорът.

Шаламе в момента играе в канибалската любовна история „Bones And All“, режисирана от Лука Гуаданино, който работи с актьора и във филма от 2017 година „Call Me By Your Name“. Продукцията донесе на Шаламе номинация за „Оскар“ за най-добър актьор.

Ще го видим и в мюзикъла „Уонка“, който предстои да излезе през март 2023 година и разказва за ранния живот на героя от „Чарли и шоколадовата фабрика“.

Тимъти Шаламе върви по стъпките на световната суперзвезда Хари Стайлс, който стана първият мъж сред звездите, излязъл самостоятелно на корицата на американския „Вог“ през 2020 година.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by British Vogue (@britishvogue)


Етикети актьор, мъж
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети